كاهش تخريب و آتش‌سوزي جنگل‌ها در نوروز 90

کد خبر: ۱۵۶۳۹۷
| |
1860 بازدید
فرمانده يگان حفاظت جنگل‌ها و مراتع و آبخيزداري كشور از كاهش خسارات و آتش‌سوزي‌هاي جنگل‌ها در ايام نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

 سرهنگ تقي ايرواني در گفت و گو با ايسنا، اظهار كرد: ميزان آتش‌سوزي جنگل‌ها در ايام نوروز نسبت به نوروز سال 89 كمتر بوده است، به طوري كه تنها چهار يا پنج مورد حادثه آتش‌سوزي در جنگل‌هاي گلستان، مينودشت، سمنان و يك مورد نيز خارج از اين بخش رخ داده است.

 وي درباره علت بروز اين حوادث به ايسنا گفت: علت وقوع اين حوادث سهل‌انگاري برخي از گردشگران در زمان حضور در جنگل‌ها بوده است.

فرمانده يگان حفاظت جنگل‌ها و مراتع افزود: تخريب مناطق جنگلي در اين ايام نيز كاهش يافته است و در 15 روز اخير تنها دو سه مورد تخريب رخ داده است.

 ايرواني افزود: با اقدامات فرهنگي صورت گرفته مي‌توان گفت كه شرايط خوبي ايجاد شده و دوست داشتن طبيعت را براي مردم جا انداختيم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟