طغيان بيماري در ايام نوروز نداشتيم

کد خبر: ۱۵۵۵۸۰
| |
2088 بازدید
مدير برنامه آنفلوانزا و مراقبتهاي بهداشتي مرزي وزارت بهداشت گفت: برنامه مراقبت و پيشگيري از بيماريها در ايام نوروز نيز به صورت ويژه در حال اجراست و از ابتداي نوروز تاكنون با هيچ موردي از طغيان بيماري در كشور مواجه نبوده‌ايم.

محمود سروش در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: با فعاليت و نظارت تيم‌هاي بهداشتي در سراسر كشور و همكاري نزديك واحدهاي مختلف وزارت بهداشت اعم از بهداشت محيط، مركز مديريت بيماري‌ها و اورژانس كشور تاكنون هيچ موردي از طغيان بيماري در كشور گزارش نشده است.

وي گفت: خوشبختانه نوروز امسال از نظر شيوع بيماري‌ها مشكلي نداريم و وضعيت مناسبي در كشور حاكم است اما كماكان وزارت بهداشت به مردم و به خصوص مسافران نوروزي توصيه مي‌كند كه در ايام نوروز آب و مواد غذايي را از اماكن معتبر و بهداشتي تهيه كنند، مواد غذايي فاسد شدني را در حين سفر به همراه خود نبرند و در صورتي كه با مواردي از رعايت نشدن اصول بهداشتي در اغذيه فروشي‌ها مواجه شدند مورد را به تلفن اورژانس بهداشت محيط به شماره 09678 اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسيدگي شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟