مرگ قاچاقچي گازوييل در مرز ايران با تركيه
يك فرد كه گفته مي شود از شهروندان تركيه بوده و مبادرت به قاچاق گازوئيل از ايران به تركيه كرده بود، سه شنبه شب در حالي كه قوانين امنيت مرزي را ناديده گرفته بود و وارد خاك ايران شده بود، با تيراندازي مرزبانان از پاي درآمد.
به گزارش ايرنا، يك فرد ديگر نيز با تيراندازي مامورين امنيت مرزي زخمي شد.
خبرگزاري آناتولي اين خبر را با عنوان ' تيراندازي در مرز ايران - تركيه ' مخابره كرد و افزود: دو تن از شهروندان تركيه اي كه قصد قاچاق گازوئيل از ايران به تركيه را داشتند، با تيراندازي مامورين امنيت مرزي روبه رو شدند كه در اين حادثه شخصي به نام 'ياشار ورال' كشته و فرد ديگري به نام 'تورگاي ورال' بشدت زخمي شد.
گفته شده كه قاچاقچيان حرفه اي با استفاده از كودكان و افراد بي سواد بدون در نظر گرفتن قوانين مرزي مبادرت به قاچاق گازوييل و مواد سوختي از ايران به تركيه مي كنند.
به گزارش آناتولي اين دو نفر پسر عمومي يكديگر بودند كه شبانه بطور غير مجاز از مرز تركيه وارد ايران شده بودند.


