صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

چند توصیه به مسافران نوروزی

کد خبر: ۱۵۴۶۴۸
| |
3649 بازدید

یک روانپزشک به مسافران نوروزی توصیه کرد، شب پیش از سفر کاملا استراحت کنید و وقتی خسته و خواب آلود هستید رانندگی نکنید.

به گزارش واحد مرکزی خبر ؛ دکتر سید مهدی حسن زاده استاد روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: هر عاملی که باعث کاهش سطح هوشیاری یا تمرکز راننده شود ممکن است منجر به بروز تصادفات جاده‌ای مرگبار ‌شود، این عامل می تواند بحثی کوچک در داخل خودرو تا صحبت کردن با تلفن همراه و حتی استفاده از مواد روانگردان و دارو باشد.

وی با بیان این که کم ‌خوابی یکی از علل اصلی تصادفات جاده‌ای در ایام تعطیلات است، گفت: معمولا خانواده‌ها شب پیش از سفر دیر می‌خوابند و صبح زود از خواب بلند می‌شوند، همین عامل موجب خواب‌ آلوده بودن راننده هنگام رانندگی می‌شود.

این متخصص به مسافران توصیه کرد، شب قبل از سفر به خوبی استراحت و هنگام رانندگی هر دو ساعت یک بار 10 دقیقه کنار جاده توقف کنند و چای یا قهوه بنوشند.

این روانپزشک گفت: هرگاه هنگام رانندگی احساس خواب‌ آلودگی کردید شیشه پنجره خودرو را پایین بکشید چون گرما باعث خواب‌ آلودگی می‌شود.

حسن ‌زاده با اشاره به مصرف دارو پیش از رانندگی، اظهار کرد: گاهی اوقات افراد دارویی‌هایی مانند شربت‌های درمان سرفه، قرص سرماخوردگی و استامینوفن کدئین مصرف می‌کنند که موجب خواب آلودگی می شود بنابراین نباید از این گونه داروها پیش از رانندگی استفاده کنید.

این روانپزشک تاکید کرد: سرنشینان خودرو به راننده توجه کافی داشته و هر از چند گاهی گفتگوی کوتاهی با راننده داشته باشند تا وی دچار احساس خواب‌ آلودگی نکند.

عامل انسانی علت 90درصد از تصادفات جاده‌ای در جهان است .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...