صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

علی احمدی: ماجرای استیضاح را مسکوت بگذارید

وزیر آموزش و پرورش هر دو جلسه نمایندگان مجلس را در خصوص مشکلات وزارتخانه متبوع خود پربار ارزیابی کرد و ادامه داد : فرصت طلایی در اختیار ما قرار گرفت که بتواینم مشکلات و مسائل فرهنگیان و آموزش و پرورش را با نمایندگان مجلس در میان بگذاریم.
کد خبر: ۱۵۳۰۷
| |
9357 بازدید

وزیرآموزش و پرورش در خصوص موضوع استیضاح خود که در حال حاضر در مجلس شورای اسلامی مطرح است گفت بگذارید این ماجرا مسکوت بماند.

علیرضا علی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مشکل عمده مجلس شورای اسلامی با وزارت آموزش و پرورش، افزود : در ارتباط با فعالیتهای مختلفی که در دست اقدام داریم برای نمایندگان مجلس سوالاتی ایجاد شده است.

وی اظهار داشت : روز یکشنبه در کمیسیون آموزش و تحقیقات و دیروز هم در فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کردم و به سوالات و ابهامات مورد نظر نمایندگان پاسخ دادم.

وزیر آموزش و پرورش هر دو جلسه نمایندگان مجلس را در خصوص مشکلات وزارتخانه متبوع خود پربار ارزیابی کرد و ادامه داد : فرصت طلایی در اختیار ما قرار گرفت که بتواینم مشکلات و مسائل فرهنگیان و آموزش و پرورش را با نمایندگان مجلس در میان بگذاریم.

علی احمدی با بیان اینکه مشکل کسری بودجه وزارت آموزش و پرورش نیز در جلسه فراکسیون فرهنگیان مطرح شده است تاکید کرد: ما این مسئله را به طور جدی در بین نمایندگان مجلس مطرح کردیم و از آنها خواستیم با ارائه راه حل و همکاریشان در اولین فرصت این معضل را حل کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جلسات ما با نمایندگان مردم در هشتمین مجلس شورای اسلامی به طور نسبی خوب بود و خدا را شاکرم که توانستیم نمایندگان را در جریان تلاشهایمان قرار دهیم و ابهامات را برای آنها رفع کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟