یک کشته و ده ها زخمی در حوادث لیبی

بر اساس گزارشها بر اثر این درگیری ها تا کنون یک نفر کشته و ده ها تن دیگر زخمی شدند. از آغاز این درگیری ها، همه ارتباطات تلفنی خارجی با لیبی قطع شده است.
کد خبر: ۱۴۸۶۸۰
| |
6939 بازدید
حمله نیروهای امنیتی و پلیس به تظاهرکنندگان معترض در لیبی یک کشته و ده ها زخمی در پی داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، نیروهای امنیتی و پلیس لیبی صبح امروز به صدها تن از طرفداران مخالفان در لیبی در شهر بنغازی حمله کرده و با آنها درگیر شدند.

بر اساس گزارشها بر اثر این درگیری ها تا کنون یک نفر کشته و ده ها تن دیگر زخمی شدند. از آغاز این درگیری ها، همه ارتباطات تلفنی خارجی با لیبی قطع شده است.

از سوی دیگر، نیروهای نظامی و امنیتی و خودروهای ارتش در مناطق مرکزی طرابلس پایتخت لیبی به صورت گسترده به حالت آماده باش درآمده اند.

گروه ها و احزاب مخالف لیبی از مردم خواسته اند تا فردا در تظاهراتی ضد رژیم حاکم در این کشور شرکت کنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟