ممانعت از حضور یک نشریه در جشنواره فیلم

به گزارش «تابناک»، علیرغم آن‌که پنجره در مدت مقرر نسبت به پرکردن درخواست‌های مورد نیاز اقدام کرده، ستاد برگزاری جشنواره اعلام کرده است که به تشخیص آن‌ها نیازی به حضور این نشریه در جشنواره فیلم فجر نیست.
کد خبر: ۱۴۷۴۴۶
| |
7035 بازدید

مدیران برگزار‌کننده جشنواره فیلم فجر، مانع از حضور هفته‌نامه پنجره در بیست و نهمین دوره این جشنواره شدند.

به گزارش «تابناک»، علیرغم آن‌که پنجره در مدت مقرر نسبت به پرکردن درخواست‌های مورد نیاز اقدام کرده، ستاد برگزاری جشنواره اعلام کرده است که به تشخیص آن‌ها نیازی به حضور این نشریه در جشنواره فیلم فجر نیست.

پیگیری‌های مکرر و رایزنی‌های متعدد این نشریه (که تا دیروز نیز ادامه داشت) برای حل این مشکل بی‌نتیجه ماند و به صلاحدید برخی مسوولان اجرایی جشنواره، پنجره از حضور در جمع رسانه‌های فعال در جشنواره بازماند.

به نظر می‌رسد رویکرد انتقادی پنجره، در مقابل جریان فکری-فرهنگی حاکم بر سیاست‌های سینمایی دولت نهم، عامل اصلی در این حذف گزینشی بوده است.

گفتنی است، هفته‌نامه پنجره تاکنون علاوه بر پرونده‌های مختلف، در چندین تصویر روی جلد خود به موضوعات مرتبط با سینمای ایران پرداخته و سال گذشته نیز در جشنواره بیست و هشتم فیلم فجر، حضوری فعال و موثر داشته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت