دستگیری 78 هرمی در آذربایجان غربی
، رئیس پلیس آگاهی انتظامی آذربایجان غربی گفت : در این زمینه سه سرشاخه و 75 زیرمجموعه چند شرکت هرمی که زیرنظر شرکت های هرمی در تهران فعالیت می کردند شناسایی و دستگیر شدند.
78 نفر از کلاهبرداران شرکت های هرمی در آذربایجان غربی دستگیر شدند.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس پلیس آگاهی انتظامی آذربایجان غربی گفت : در این زمینه سه سرشاخه و 75 زیرمجموعه چند شرکت هرمی که زیرنظر شرکت های هرمی در تهران فعالیت می کردند شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ النقی پور همچنین از دستگیری چند کلاهبردار در ماههای اخیر در استان آذربایجان غربی خبر داد و گفت افزود : این افراد با روش های مختلف همچون جعل مدرک تحصیلی ، بازگشایی دفتر وکالت غیرمجاز ، اخذ وجه با عنوان شرکت های لیزینگ و همچنین با جعل عنوان مأموران انتظامی از مردم اخاذی می کردند.
او گفت : یکی از کارمندان بانکی در میاندوآب 2 میلیاردریال از وجوه بانک اختلاس کرده بود که با همکاری مدیریت و حراست بانک فرد مورد نظر دستگیر و وجوه اختلاس شده بازگردانده شد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
خواهشمند است در خصوص اطلاع رساني و جمع آوري شركت هرمي فاركس به آدرس اينترنتي www.invest3fs.com/landingpage هم به مردم به خصوص به جوانان كه خيلي از آنان به اين شركت كذائي جذب و عضو شدند اقدام فرمائيد.
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



