صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
زمان انتخابات فدراسيون در مورد آمدن تصميم مي‌گيرم

مايلي‌كهن:فدراسيون دادكان هم استقلال نداشت!

حرف‌هاي كفاشيان در برنامه 90 دل محمد مايلي‌كهن از منتقدان پر و پا قرص او را به رحم آورده است:«دلم براي کفاشيان سوخت و نظرم نسبت به او عوض شد اما اميدوارم در يک سالي که از دوره مديريت ايشان باقي مانده اجازه ندهد برخي‌ها از صداقت او سوءاستفاده کنند.»
کد خبر: ۱۴۶۵۵۸
| |
1984 بازدید

محمد مايلي‌کهن با صادقانه توصيف کردن صحبت‌هاي اخير علي کفاشيان در برنامه تلويزيوني 90 گفت:«از اول هم معلوم بود که ايشان تمايلي براي رياست فدراسيون فوتبال نداشتند و از بد حادثه اين مسووليت را پذيرفتند. از اينکه ايشان در يک برنامه تلويزيوني با صداقت تمام اين واقعيت را با مردم در ميان گذاشتند به همان اندازه که به صداقت ايشان درود فرستادم به همان اندازه دلم براي ايشان سوخت چون ناخواسته مسووليتي را به ايشان تحميل کردند که اراده‌اي در آن نداشته است.»

به نوشته گل ، او از حرف‌هاي كفاشيان براي حمله به دادكان استفاده مي‌كند:«در صحبت‌هاي آقاي کفاشيان معلوم شد آنهايي که مدعي استقلال فدراسيون بودند و مدام اين مساله را بزرگنمايي مي‌کردند، هرگز مستقل نبودند و همان زمان هم دخالت‌هايي از سوي سازمان در تصميم‌گيري‌هاي فدراسيون وجود داشته است.»

البته مايلي‌كهن درك مي‌كند كه فدراسيون‌ها نتوانند مستقل عمل كنند:«چطور ممکن است هزينه‌هاي يک فدراسيون را سازمان تامين کند، آن وقت انتظار نداشته باشيم سازمان در تصميم‌گيري‌ها دخالت داشته باشد؟ بين سازمان و فدراسيون بايد تعامل باشد و هيچ فدراسيوني نمي‌تواند ادعا کند که من مستقل از سازمان عمل کرده‌ام همانطور که با صحبت‌هاي کفاشيان معلوم شد استقلالي که آقايان مدعي آن هستند فقط در حد شعار بوده است.»

مايلي‌كهن به تعامل بين سازمان و فدراسيون اعتقاد دارد:«5 سال پيش رييس وقت سازمان(محمد علي‌آبادي) مدعي بود نمي‌شود فدراسيون فوتبال يک جزيره خودمختار باشد. که همان زمان به ايشان گفتم البته فدراسيون فوتبال يکي از ادارات تربيت‌بدني تابع شما هم نيست. در واقع مي‌خواهم بگويم بايد بين سازمان و فدراسيون همواره يک ارتباط دوسويه و تعامل دوجانبه برقرار باشد و مستقل عمل کردن فدراسيون به نفع فوتبال نيست.»

وي با بيان اينکه دعواي علي‌آبادي و دادکان بر سر«منيت‌ها» و«خودمحوري‌ها» بود، گفت:«در آن مقطع آقايان بدون اينکه به فکر منافع ملي باشند، به خاطر«منيت‌ها» باعث تضعيف و تخريب فوتبال شدند به طوري که بخشي از مشکلات امروز فوتبال ما به همين بي‌تدبيري‌ها برمي‌گردد.»

او دادكان را متهم مي‌كند كه اگر سازمان مي‌خواست او بماند مي‌ماند و او هم همچون كفاشيان به خواسته‌هاي بالادستي‌ها تن مي‌داد:«به اعتقاد من رييس قبلي فدراسيون از آنجا که مي‌دانست ديگر سازمان تربيت‌بدني تمايلي براي ماندن او ندارد بدون اينکه به منافع ملي فکرکند با طرح مساله دخالت سازمان همه چيز را خراب کرد در حالي که اگر ايشان مي‌دانست که همچنان رييس فدراسيون باقي مي‌ماند حتي بيشتر از فدراسيون کفاشيان استقلال خود را از دست مي‌داد.»

سرمربي سايپا با ارزيابي عملکرد سه سال گذشته رياست علي کفاشيان بر فدراسيون فوتبال گفت:«کفاشيان در بخش تدارکات تيم‌هاي ملي بزرگسالان، جوانان و نوجوانان عملکرد قابل‌قبولي داشت و به جز تيم اميد در ساير رده‌ها در کار آماده‌سازي و پشتيباني از تيم‌هاي ملي موفق بود. البته در دوره کفاشيان، در نوع قرارداد با مربيان تيم‌هاي ملي اشتباهات سنگيني وجود داشت که باعث شد پول‌هاي زيادي بابت اين سوءمديريت هدر برود.»

او فدراسيون كفاشيان را به استفاده از آدم‌هاي كوچك روي نيمكت تيم ملي متهم مي‌كند:«در شرايطي که سرمربيگري تيم ملي براي مربيان يک امتياز ويژه محسوب مي‌شود ولي در دوره کفاشيان اين مسووليت به راحتي در اختيار افرادي قرار گرفت که نه‌تنها نبايد پولي بابت اين همکاري از فدراسيون فوتبال دريافت مي‌کردند بلکه حتي بايد بابت نشستن بر روي نيمکت تيم ملي به فدراسيون پول هم پرداخت مي‌کردند.»

جالب اينكه حالا حرف‌هاي مايلي‌كهن بوي حمايت از كفاشيان را هم مي‌دهد:«متاسفانه برخي‌ها از صداقت و ماخوذ به حيا بودن کفاشيان سوءاستفاده کردند و در مسووليت‌هايي قرار گرفتند که هرگز در حد و اندازه‌هاي آن نبودند و اميدوارم در يک سال باقي مانده از دوره مديريت کفاشيان ديگر از او اينگونه سوءاستفاده نشود و ديگر سر او و فدراسيون فوتبال کلاه نرود.»

او اميدوار به تغيير رويه كفاشيان در يك سال باقي‌مانده است:«اگر کفاشيان مي‌خواهد يک سال ديگر بماند و رويه سه سال گذشته را داشته باشد به نفع خودش و فوتبال است که همين امروز برود اما اميدوارم او از سه سال حضورش در فوتبال تجربه لازم را به دست آورده باشد و اشتباهات گذشته را تکرار نکند. او بايد از مشاوران کاربلد بهتري در کنار خود استفاده کند تا گرفتار سوءتدبير در تصميم‌گيري‌ها نشود.»

وي در بخش ديگري از سخنان با انتقاد از اظهارات مسوول کميته روابط بين‌الملل فدراسيون فوتبال در طرح برخي موضوعات در مورد انتخاب سرمربي خارجي براي تيم ملي ترابيان را هم از دم تيغ گذارند:«آقاي ترابيان مدعي شدند مسوولان فدراسيون فوتبال بايد در انتخاب سرمربي تيم ملي عجله کنند تا مربيان مورد نظر ما با پيشنهادهاي اغواکننده از سوي کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس رو‌به‌رو نشوند. من نمي‌دانم ايشان با چه هدفي اينگونه صحبت‌ها را مطرح مي‌کنند و همه را عوام فرض کرده‌اند.»

او استدلال‌هاي ترابيان را خنده‌دار توصيف مي‌كند:«عالم و آدم مي‌داند که عرب‌ها بيشتر از ما بابت مربي خارجي پول مي‌دهند و شرايط کار در کشورهاي عربي بهتر از ايران است. البته مديريت عرب‌ها بهتر از ما است و بي‌جهت پول‌شان را دور نمي‌ريزند. اما اينکه ايشان مي‌گويند اگر ما عجله نکنيم عرب‌ها مربيان مورد نظر ما را مي‌گيرند، حرف خنده‌داري است. به نظر من اين حرف‌ها تنها نوعي بازارگرمي ‌است براي بالا بردن نرخ مربيان خارجي. ايشان تصور نکنند همه عوام هستند و با اينگونه مراودات بيگانه‌اند.»

از نظر او پول داشتن و هزينه كردن الزاما نتيجه‌اش انتخاب مربي خوب نيست:«صرف پرداخت مبلغ هنگفت دليل خوب و کارآمد بودن مربي خارجي نيست. فدراسيون فوتبال مي‌تواند يک مربي خوب و کارنامه‌دار را با نرخ مناسب و نه بالا استخدام کند و با برخي اظهارنظرها از سوي مسوولان قيمت‌هاي کاذب براي مربيان خارجي درست نکند.»سرمربي سايپا با بيان اينکه کفاشيان بايد نسبت به برخي از اطرافيان خود که مسووليت‌هاي اصلي در فدراسيون فوتبال دارند تجديدنظر کند گفت:«در چند سال اخير همواره کفاشيان ناگزير بوده با لبخند‌هاي تلخ پاسخگوي انتقادات به فدراسيون فوتبال باشد، در حالي که بسياري از اطرافيان او در بردها دنبال مطرح کردن خودشان هستند و در شکست‌ها خبري از آنها نيست و کفاشيان را جلو مي‌اندازند.»

مايلي کهن در پاسخ به اين سوال که آيا قصد دارد در انتخابات آينده براي رياست فدراسيون شرکت کند يا نه گفت:«در حال حاضر تنها به مربيگري فکر مي‌کنم و هر وقت زمان انتخابات فرا رسيد درباره شرکت در آن تصميم مي‌گيرم.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟