میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرگ شکارچي بي‌احتياط

هنگام شکار و در هنگام جاسازی فشنگ چهارپاره، گلوله ناگهان از تفنگ خارج و به سمت راست قفسه سینه این جوان برخورد کرد.
کد خبر: ۱۴۶۱۹۲
| |
4093 بازدید

خراسان: بی‌احتیاطی، جان جوان 23 ساله کردکویی از توابع استان گلستان را گرفت.

دادستان دادسرای عمومی و انقلاب کردکوی گفت: در این حادثه قربانی به همراه برادر و دوستش که از اهالی یکی از روستاهای کردکوی هستند به قصد شکار همراه با اسلحه وارد جنگل‌های این منطقه شدند.

اسماعیل‌زاده افزود: هنگام شکار و در هنگام جاسازی فشنگ چهارپاره، گلوله ناگهان از تفنگ خارج و به سمت راست قفسه سینه این جوان برخورد کرد.

وی ادامه داد: قربانی پس از انتقال به بیمارستان، بر اثر شدت جراحت و خونریزی جان باخت.

دادستان کردکوی با بیان اینکه خانواده قربانی هنوز شکایتی علیه ضارب مطرح نکرده‌اند، یادآور شد: ضارب هم‌اکنون به اتهام قتل غیرعمدی و حمل اسلحه غیرمجاز با صدور قرار وثیقه، روانه زندان شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات