هخاي 2: به ايران حمله مي کنم !
سريال طنز افرادي که خود را نجات بخش ملت ايران مي دانند و اغلب مي خواهند با حمله هاي برق آسا جمهوري اسلامي را به اصطلاح به زانو در آورند تمامي ندارد.
به گزارش البرز به تازگي فردي به نام "جهانشاهي" با برگزاري کنفرانس خبري در پاريس مدعي شده است که تا دوازده ماه ديگر به ايران حمله و حکومت ايران را ساقط خواهد کرد.
اين رجز خواني بيشتر به اظهارات فردي به نام هخا شباهت دارد که چند سال قبل گفته بود تا دو هفته ديگر با پنجاه فروند هواپيما در ميدان آزادي تهران فرود خواهد آمد و حکومت آزادي بخش تشکيل خواهد داد.
هخا با سوء استفاده از ساده لوحي برخي افراد موفق شد پول نسبتا" خوبي براي خود جمع کند و البته هرگز در ميدان آزادي فرود نيامد.
گزارش البرز مي افزايد اکنون "جهانشاهي" کمي با شعورتر از نجات بخش قبلي - هخا - به جاي دو هفته مهلتي دوازده ماهه براي خود در نظر گرفته و آنچنان که در يک کنفرانس خبري گفته است مي خواهد رژيم قدرتمند محمود احمدي نژاد را به زانو درآورد.
مرگ بر هخاها وامثالهم.........
والسلام
باشد که رستگار شوند...




