صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

"محقق اعتياد " معتاد شد

زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي نجفي رئيس شعبه 234 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.
کد خبر: ۱۴۵۴۱۱
| |
12299 بازدید
|
۲

زني در دادگاه خانواده گفت: شوهرم در زمينه افزايش اعتياد در جامعه، تحقيقاتي انجام مي‌داد اما بعد از 3 ماه خود نيز معتاد شد و به همين دليل خواهان جدايي از او هستم.

به گزارش فارس ، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي نجفي رئيس شعبه 234 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.

اين زن در حضور قاضي اين پرونده با بيان اينكه از اين وضع خسته شده‌ام چرا كه ديگر تحمل اعتياد شوهرم را ندارم، گفت: مي‌خواهم با جدايي به اين زندگي نكبت‌بار پايان داده و شوهرم را به حال خود رها كنم.

وي با اشاره به اينكه يك فرزند 5 ساله دارم كه حضانت او را نيز خود بر عهده مي‌گيرم، ادامه داد: شوهرم قدر زندگي سالم خود را ندانست و به دليل اينكه بسيار مرفه بود و در زندگي‌اش مشكلي نداشت، براي خود، مشكل تراشيد.

زن بار ديگر در مقابل قاضي اين شعبه لب به سخن گشود و گفت: شوهرم بايد از اين پس، تنها زندگي كند و همه از جمله من، از او فاصله بگيريم چرا كه او با آگاهي معتاد شده و سزايش همين است.

وي با اشاره به اينكه شوهرم تحصيلكرده است، افزود: او به شدت از موضوع اعتياد متنفر بود و طي تحقيقاتي كه در اين زمينه داشت، خود به دام آن افتاد؛ ما در زندگي مشتركمان هيچ‌گونه مشكلي نداشتيم به طوري كه همه در اين خصوص متعجب بودند ولي بعد از تحقيقات شوهرم در خصوص اعتياد، او خود معتاد شد و من بعد از 3 ماه تحمل اين موضوع مي‌خواهم از او جدا شده و تنهايش بگذارم.

قاضي اين شعبه بعد از شنيدن اظهارات زن، حكمي مبني بر طلاق صادر نكرد و حضور مرد را براي جلسه آينده خواهان شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۱۱
عجب آدم سست عنصری بوده است که با توجه به آگاهی از عواقب اعتیاد باز سراغ آن رفته است
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟