صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ چاه‌كن در عمق 10 متري زمين

کد خبر: ۱۴۳۷۶۹
| |
1926 بازدید

مرد چاه‌کن هنگامي که مشغول کار بود در عمق 10 متري زمين گرفتار شد و جان خود را از دست داد.

به گزارش ايسنا، در پي تماس شهروندان با سامانه 125 آتش‌نشانان ايستگاه به محل اعلام شده در خيابان چهارده متري لشگر اعزام شدند.

علي اميني، رييس ايستگاه 71 که همراه آتش‌نشانان بود گفت محل حادثه ساختماني در حال احداث بود و کارگران اظهار داشتند مدتي است از همکارشان که در زير زمين ساختمان در حال حفر چاه بود صدايي شنيده نمي‌شود و خبري نيست.

وي افزود: يکي از نجاتگران آتش‌نشاني با تجهيزات کامل ايمني و نجات به درون چاه رفت و مردي را که در عمق 10 متري بي‌هوش کف چاه افتاده بود با رعايت اصول ايمني از چاه بيرون آورد.

امدادگران اورژانس با معاينه وي مرگ چاه کن را تاييد کردند، علت مرگ را پزشکي قانوني بررسي و مشخص مي‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟