صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دلخوش:

مجلس مصوبه دو میلیاردی مترو را پیگیری می‌کند

کد خبر: ۱۴۳۲۵۱
| |
1823 بازدید
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از برگزاری جلسه عصر امروز سه‌شنبه پیگیری پرداخت مصوبه دو میلیارد دلاری برای متروی تهران خبر داد و گفت: همچنین موضوع افزایش توان اعتباری بانک‌ها نیز بررسی شد.

به گزارش مهر، سیدکاظم دلخوش از برگزاری دو جلسه در کمیسیون اقتصادی مجلس طی عصر امروز سه شنبه خبر داد و گفت: طبق طرحی که نمایندگان مجلس برای افزایش توان اعتباری بانک ها در بخش پولی و همچنین حمایت از تولید ارائه کرده بودند، ارزیابی های کارشناسی صورت گرفت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: همچنین با حضور اعضای مرکز پژوهش های مجلس و کمیسیون، موضوع مصوبه دو میلیارد دلاری مجلس برای اعطای تسهیلات به متروی تهران پیگیری شد.

دلخوش با تاکید بر اینکه قرار بود این مصوبه از سوی دولت اجرایی شود، تصریح کرد: البته در مورد دلایل عدم پراخت این بودجه از سوی دولت به متروی تهران و حومه نیز مواردی مطرح و مورد بررسی نمایندگان قرار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر بررسی دلایل عدم پرداخت این میزان اعتبار به مترو، نظرات نمایندگان نیز شنیده شد که در نهایت قرار شد در جلسات دیگری نیز این موضوعات دنبال شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار