صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست مهريه به دليل چشم و همچشمي با دخترخاله‌ها

مهريه‌ام در مقايسه با مهريه دختر‌خاله‌هايم كه آن را از شوهرانشان دريافت كرده‌اند، بسيار اندك است؛ من قصد جدايي ندارم ولي مهريه‌ام را به صورت كامل مي‌خواهم.
کد خبر: ۱۴۳۱۸۰
| |
5553 بازدید

فارس: زني در دادگاه خانواده با بيان اينكه نمي‌توانم مهريه‌ام را از شوهرم نگيرم چرا كه همه دختر‌خاله‌هايم مهريه‌شان را از شوهرانشان گرفته‌اند، ‌گفت: مهريه 114 سكه‌اي‌ام را از شوهرم مي‌خواهم.

زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست مهريه خود را به قاضي شعبه 254 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.

اين زن در حضور قاضي اين شعبه با بيان اينكه مهريه 314 سكه بهار آزادي‌ام را از شوهرم مي‌خواهم، گفت: مهريه‌ام در مقايسه با مهريه دختر‌خاله‌هايم كه آن را از شوهرانشان دريافت كرده‌اند، بسيار اندك است؛ من قصد جدايي ندارم ولي مهريه‌ام را به صورت كامل مي‌خواهم.

وي با اشاره به اينكه حدود 5 سال از زندگي مشتركمان مي‌گذرد و شوهرم ديگر بعد از اين همه مدت بايد مهريه‌ام را بپردازد،‌ ادامه داد: شوهرم وضع مالي خوبي ندارد ولي مجبورم مهريه‌ام را از او بگيرم وگرنه در مقابل فاميل و دوستان نمي‌توانم سرم را بالا نگه دارم.

زن بار ديگر در برابر قاضي اين پرونده با بيان اينكه يك بار از شوهرم مهريه‌ام را خواستم و حتي دليل آن را نيز برايش توضيح دادم ولي او قبول نكرد، افزود: من مهريه‌ام را مي‌خواهم و حالا به دادگاه آمده‌ام تا حقم را بگيرم؛ شوهرم يك خانه مسكوني در دماوند دارد و اين تنها سرمايه‌ اوست بنابراين مي‌تواند مهريه‌ام را بدهد.

مرد در دادگاه حاضر شد و با بيان اينكه من كارمند هستم و ماهي 350 هزار تومان حقوق مي‌گيرم، گفت: نمي‌توانم مهريه همسرم را به طور كامل بدهم ضمن اينكه خانواده ما پرداخت مهريه را بد مي‌دانند و من اگر بخواهم آن را بپردازم، مجبور مي‌شوم قيد همسرم را زده و از او جدا شوم.

وي با اشاره به اينكه من نمي‌توانم حتي مقداري از مهريه زنم را پرداخت كنم، افزود: وضع مالي من اصلاً خوب نيست بنابراين در حال حاضر نمي‌توانم اين حق همسرم را به او بدهم.

قاضي اين شعبه به دليل ارائه مدارك لازم در خصوص اموال مرد از سوي زن، حكم پرداخت مهريه را صادر كرد و خطاب به زن گفت: در زندگي مشترك، امكانات مالي متعلق به هر دوي شماست.

قاضي اين پرونده زن را به مدارا دعوت كرد و گفت: اگر مهريه‌ات را مي‌خواهي بايد آن را با توجه به وضع شوهرت درخواست كني.

بعد از صحبت‌هاي قاضي، مرد درخواست تقسيط مهريه را ارائه داد و جلسه دادگاه در اين خصوص به روزي ديگر موكول شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟