صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تبدیل شدن به شهر ارواح

کد خبر: ۱۴۲۲۲۷
| |
1789 بازدید

با فرار هزاران نفر از ساکنان بریسبین، این شهر اکنون به شهر ارواح تبدیل شده است. سومین شهر بزرگ استرالیا برای مقابله با سیلی عظیم آماده شده است که احتمال داده می‌شود بر اثر آن دست‌کم 20‌هزار ساختمان زیر آب برود.

 در مرکز این شهرکه 2‌میلیون نفر جمعیت دارد برای جلوگیری از آتش‌سوزی برق به‌صورت کامل قطع شده است و گروهی از مردم برای مقابله با سیل با استفاده از کیسه‌های شن در جلوی‌ خانه‌ها سنگر درست کرده‌اند. سیل در ایالت کوئینزلند استرالیا تاکنون باعث مرگ دست‌کم 22‌نفر و مفقود شدن بیش از 78‌نفر دیگر شده است. کمبل نیومن، شهردار بریسبین، هشدار داده است که هزاران نفر در این شهر در معرض خطر مستقیم سیل قرار دارند. پیش بینی می شود ارتفاع آب در بریسبین از5.5 ‌متر هم بیشتر شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟