صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حكم احمدي نژاد برای سید مهدی هاشمی

کد خبر: ۱۳۹۵۱۱
| |
82857 بازدید

رييس جمهور، طي حكمي، سيد مهدي هاشمي را براي مدت سه سال به رياست پنجمين دوره شوراي مركزي سازمان نظام مهندسي ساختمان منصوب كرد.




به گزارش ايسنا، در حكم رييس جمهور خطاب به مهندس هاشمي آمده است: « در اجراي ماده 22 قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان و ماده 115 آئين نامه اجرايي آن و با عنايت به تعهد، تخصص و تجربيات مفيد جناب عالي و به منظور افزايش توانمندي جامعه مهندسي در سرافرازي و آباداني كشور عزيزمان، توسعه بهره مندي از دانش مهندسي در امور ساختماني و عمراني كشور، ارتقاء كيفيت و بهينه سازي، كمك به گسترش فن آوري‌هاي نوين در صنعت ساختمان و توسعه شهرسازي و معماري اسلامي – ايراني و به استناد راي شوراي مركزي و به موجب اين حكم به مدت سه سال به رياست پنجمين دوره شوراي مركزي سازمان نظام مهندسي ساختمان منصوب مي شويد.

توفيق شما را در استمرار خدمت به ملت بزرگ ايران و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در ظل توجهات حضرت ولي عصر (عج) از خداوند متعال خواستارم.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار