صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشدید درد در بیماران سرطانی با دخانیات

کد خبر: ۱۳۹۴۱۷
| |
2251 بازدید

پژوهشگران اعلام کردند مصرف دخانیات شدت درد را در بیماران سرطانی تشدید می کند.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی "اخبار سلامتی"، به گفته جوزف دابلیو دیتره سرپرست محققان در واحد روانشناسی دانشگاه ای اند ام تگزاس، مصرف دخانیات درد را در بیماران سرطانی تشدید و زندگی روزانه آنها را مختل می کند.

در این حال افرادی که استعمال دخانیات را ترک کرده اند ، بسته به مدت زمانی که از ترک آنها می گذرد، درد کمتری احساس می کنند.

دیتره افزود، با توجه به نتیجه این تحقیقات، لازم است به هنگام تشخیص بیماری سرطان تلاش بیشتری برای ترغیب بیمار به ترک دخانیات صورت گیرد.

وی در این حال تصریح کرد، برای کشف رابطه نیکوتین و احساس درد در بیماران سرطانی ، به تحقیقات بیشتری نیاز است.

دیتره همچنین یادآور شد، طبق نتایج تحقیقات اولیه ، ترک مصرف دخانیات سبب می شود بیماران سرطانی به شیوه های درمان واکنش بهتری نشان دهند.

 نتیجه این تحقیقات که با بررسی پرونده دویست و بیست و چهار بیمار مبتلا به گونه های مختلف سرطان صورت گرفت، در مجله "درد" منتشر شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار