صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محکومیت یک خبرنگار به 138 سال حبس

امینه دمیر سردبیر سابق روزنامه کُردی زبان "آزادی ولات" به نوشتن هشتاد و چهار مقاله در این روزنامه در سال دو هزار و هشت - دو هزار و نه محکوم شده است که قاضی می گوید حاوی تبلیغاتی در حمایت از حزب کارگران کردستان ترکیه است.
کد خبر: ۱۳۹۳۸۹
| |
9100 بازدید
|
۱

دادگاهی در ترکیه یک خبرنگار کُرد را به جرم نوشتن مقالاتی که مفاد آن تبلیغ در حمایت از تروریست ها خوانده شده است به صد و سی و هشت سال زندان محکوم کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آناتولی ،امینه دمیر سردبیر سابق روزنامه کُردی زبان "آزادی ولات" به نوشتن هشتاد و چهار مقاله در این روزنامه در سال دو هزار و هشت - دو هزار و نه محکوم شده است که قاضی می گوید حاوی تبلیغاتی در حمایت از حزب کارگران کردستان ترکیه است.

دمیر همچنین به ارتکاب جرم از جانب یک سازمان تروریستی بدون عضویت در آن محکوم شده است جرمی که مجازات آن دوازده سال حبس است.

این قانون ضد تروریستی که بر اساس آن دمیر زندانی شده است از مدت ها پیش به دلیل ابعاد گسترده و مدت حبس سنگینی که بر اساس آن علیه فعالیت های غیرخشونت آمیز اعمال می شود با انتقاد رو به رو بوده است.

دادگاه حکم بازداشت دمیر را صادر کرده است. وی حق اعتراض به این حکم را دارد.

بر اساس قانون ترکیه حداکثر زمانی که یک زندانی می تواند در زندان بماند سی و شش سال است.

حکم این دادگاه همزمان با ورود عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه به دیاربکر بزرگترین شهر جنوب شرقی ترکیه صادر شد.

 

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
بهزاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱
بر اساس قانون ترکیه حداکثر زمانی که یک زندانی می تواند در زندان بماند سی و شش سال است
چرااین قدر براش بریدن؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟