به خاطر توهين به دختر 14 ساله آقاي خاص

مورينيو با يك عكاس درگير شد !

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد در بدو ورود به فرودگاه بين المللي اين شهر با عكاسي كه مزاحم خانواده‌اش شده بود درگيري فيزيكي پيدا كرد.
کد خبر: ۱۳۹۱۰۰
| |
2402 بازدید
به گزارش فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، خوزه مورينيو كه با تاخير از نيويورك به مقصد ليسبون و سپس مادريد سفر كرده بود به علت خستگي زياد و ناراحتي از دلخوري همسر و فرزندانش بابت تعطيلات زمستاني نصفه و نيمه در بدو ورود به فرودگاه باراخاس مادريد عصباني به نظر مي‌رسيد.

تعداد زيادي از عكاسان و خبرنگاران ساعت‌ها در سرماي فرودگاه باراخاس منتظر رسيدن مورينيو و خانواده‌اش بودند و مزاحمت يك عكاس در سر راه دختر آقاي خاص باعث شد اين مربي پرتغالي با وي درگيري فيزيكي داشته باشد.

نيروهاي پليس و دو محافظ مخصوص فرستاده شده از باشگاه رئال مادريد بلافاصله اين عكاس را از محل خارج كردند اما جز مورينيو هيچ كسي اهانت فرد مذكور به دختر 14 ساله سرمربي رئال مادريد را تاييد نكرده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟