صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حسن حبیبی:

با شیر یا خط مربی را انتخاب می کنند!

از مدیریت فوتبال در ایران انتقاد می کند و می گوید که نمی داند چه ملاکی برای انتخاب مربیان در فوتبال ایران وجود دارد.
کد خبر: ۱۳۸۴۷۷
| |
3532 بازدید

حسن حبیبی پیشکسوت فوتبال ایران و مردی که سالها پیش سرمربی تیم امید بوده است در واکنش به انتخاب هومن افاضلی به عنوان مربی تیم امید می گوید:«من درست نمی دانم چه چیزی باید بگویم اما خود هومن افاضلی پسر خوبی است،باسواد است و زبان را هم خوب می داند.او آنالیزور علی دایی هم بوده است اما من نمی دانم باید چطور در مورد او و تیم امید حرف بزنم.»

خبرآنلاین : حبیبی که نمی خواهد سر انتقاد را باز کند ادامه می دهد:«سالهاست که سیاست فدراسیون فوتبال همین است.اصلا دوست ندارم نامی از کسی ببرم.اما سالهای قبل انتخاباتی بدتر از این را انجام می دادند که سرمربی می آمد،کاری نمی کرد و می رفت!بی آنکه آبی از آب تکان بخورد.سالهای سال است که انتخابات در فدراسیون ما شیر یا خطی شده است،دونفر را انتخاب می کنند و اگر شیر آمد آقای ایکس و اگر خط آمد که آقای ایگرگ را انتخاب می کنند.نمی دانم بگویم زدو بند است یا چیز دیگری!هرچیزی بگویم تهمت می شود.فقط نمی دانم ملاک انتخاب در فدراسیون این مملکت چه چیزی است.آقایان هنوز به این جمع بندی نرسیده اند که یک سرمربی خوب بیاورند و چند سال به او زمان بدهند تا تیم را راهی المپیک کند.»

حبیبی با بیان اینکه مدت ها است بی خیال فوتبال ایران شده است ادامه می دهد:«دیگر فوتبال ایران برایم بی اهمیت شده است.یا به اتفاقات آن می خندم و یا اعصابم خورد می شود.بنده خدا غلام پیروانی را کاری کردند که برود و پشت سرش را هم نگاه نکند.او با آن همه تجربه و سالها بازی کردن در فوتبال را کنار گذاشتند و حالا هم انتظاردارند تیم راهی المپیک شود.ما که امیدواریم این اتفاق بیفتد اما تا زمانی که مدیریت ورزش ما درست نشود حتی آوردن مربی خارجی هم نمی تواند مرهمی باشد بر زخم های فوتبال ایران.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟