صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پیش‌فروش خودرو وارداتی ممنوع شد

دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، هرگونه پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی در مناطق آزاد را ممنوع اعلام کرده است.
کد خبر: ۱۳۸۲۹۹۶
| |
934 بازدید

پیش‌فروش خودرو وارداتی ممنوع شد

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران، دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی، هرگونه پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی در مناطق آزاد را ممنوع اعلام کرده و نسبت به فعالیت افراد و مجموعه‌هایی که با عنوان پیش‌فروش خودرو اقدام به جذب مشتری می‌کنند، هشدار داده است.

بر این اساس، هرگونه پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی در مناطق آزاد فاقد مجوز بوده و انجام آن ممنوع است.

در این اطلاعیه از متقاضیان خرید خودرو خواسته شده است از پرداخت هرگونه وجه، ثبت‌نام یا انعقاد قرارداد با اشخاص حقیقی یا حقوقی و مجموعه‌هایی که با عنوان پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی فعالیت می‌کنند، خودداری کنند.

کارشناسان نیز توصیه می‌کنند خریداران پیش از هرگونه معامله، از قانونی بودن فرآیند فروش، مجوز‌های مربوط و اعتبار شرکت یا فروشنده اطمینان حاصل کنند تا از بروز مشکلات حقوقی و زیان‌های مالی احتمالی جلوگیری شود.

با توجه به افزایش تقاضا برای خودرو‌های وارداتی، رعایت این هشدار می‌تواند از گرفتار شدن متقاضیان در قرارداد‌های فاقد مجوز یا پیش‌فروش‌های غیرقانونی جلوگیری کند.

 

 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا