صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قدم‌هاي لرزان شوهر شكاك به سوي طناب دار

مدتي قبل از متوجه ارتباط تلفني او با مردي شدم كه مريم او را دايي خود معرفي كرد اما بعدها فهميدم او مردي است كه قبلا را مريم ازدواج كرده و همچنان باهم رابطه دارند.
کد خبر: ۱۳۸۱۵۲
| |
2946 بازدید

فارس: مردي كه همسر خود را به قتل رسانده بود با حكم دادگاه كيفري استان تهران به قصاص محكوم شد.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس، صبح 30 مرداد سال 87، يكي از كارگران شهرداري كه مشغول كار در يكي از خيابان‌هاي منطقه تهران‌پارس به بود، با يك چمدان كه بوي نامطبوعي از آن متصاعد مي‌شد، مواجه شد.

كارگر بعد از باز كردن چمدان، با جسد زن جواني رو به رو شد كه معلوم بود مدتي از مرگ او گذشته است. بعد از حضور مأموران اورژانس در محل حادثه معلوم شد كه 2 روز از قتل اين زن گذشته است.

تحقيقات پليس براي شناسايي هويت اين زن ادامه داشت تا اينكه يك مرد به اداره آگاهي مراجعه كرد و مدعي شد همسر دومش مبلغ 15 ميليون تومان از او ربوده و متواري شده است.

با اطلاعات به دست آمده از اين مرد مشخص شد جسد كشف شده متعلق به همسر دوم او است؛ تحقيقات از اين مرد آغاز شد تا اينكه او دچار تناقض در گفتار شد.

در حين تحقيقات مأموران پليس از اهالي محل مورد سكونت مقتول، آنها به فروشگاه كيف و كفشي برخورد كردند كه نمونه‌اي از چمداني كه مقتول در آن كشف شد، در آن فروشگاه بود. صاحب فروشگاه هم مدعي شد كه چند روز قبل چمدان را به رامين فروخته است.

رامين، مدعي بود كه همسر صيغه‌اي خود را بعد از اطلاع از ارتباط با مرد ديگري به قتل رسانده و جسد او را داخل چمداني گذاشته و در خيابان رها كرده است. او معتقد بود كه همسرش مستحق مرگ بوده است.

با اعتراف رامين به ارتكاب قتل مريم، قرار مجرميت وي از سوي دادسراي جنايي تهران صادر و براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان تهران ارجاع شد كه صبح امروز به رياست قاضي نورالله عزيزمحمدي برگزار شد.

در ادامه جلسه، اصغري روشن با اشاره به متن كيفرخواست، بزه انتسابي به متهم را محرز دانست و خواستار مجازات وي شد. اولياي‌دم نيز خواسته خود را قصاص متهم عنوان كردند.

در ادامه جلسه، متهم در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه اتهام قتل را قبول دارد، گفت: روز حادثه وقتي به منزل برگشتم احساس كردم كه شخصي داخل يكي از اتاق‌ها است. قصد داشتم به سمت اتاق بروم كه همسرم مرا روي زمين انداخت و در همين لحظه مردي از خانه فرار كرد.

وي ادامه داد: به دنبال آن مرد رفتم اما نتوانستم او را پيدا كنم؛ وقتي به خانه برگشتم از روي عصبانيت او را خفه كردم و جسدش را داخل چمداني گذاشته و در خيابان انداختم.

رامين گفت: مدتي قبل از متوجه ارتباط تلفني او با مردي شدم كه مريم او را دايي خود معرفي كرد اما بعدها فهميدم او مردي است كه قبلا را مريم ازدواج كرده و همچنان باهم رابطه دارند.

در ادامه جلسه، مردي كه رامين مدعي بود با مريم ارتباط داشته و به دادگاه احضار شده بود، در جايگاه قرار گرفت و گفت: من با مريم ازدواج موقت كرده بودم ولي او مدتي بعد براي كار از من جدا شد و به تهران آمد. تا 2 ماه قبل از قتل كه براي درمان بيماري به مشهد آمده بود او را نديدم و متهم را هم تاكنون اصلا نديده بودم.

در انتهاي جلسه، رامين در جايگاه قرار گرفت و در بيان آخرين دفاع گفت: من حاضر به عذرخواهي از خانواده مريم نيستم چرا كه به من از ازدواج اول او و همچنين بچه‌اي كه داشت، چيزي نگفتند.

قاضي عزيزمحمدي ختم جلسه را اعلام و بعد از مشورت با مستشاران دادگاه، متهم را به قصاص محكوم كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟