بهداد رییس سازمان ملی جوانان میشود؟
پس از برکناری پرحاشیه مهرداد بذرپاش از ریاست سازمان ملی جوانان و صدور حکم این سمت برای فرحناز ترکستانی، رسانه ها از عدم پذیرش این حکم از سوی ترکستانی خبر دادند.
کد خبر: ۱۳۷۵۷۰
| | 2747 بازدید
گرچه خبرهای متفاوتی از سوی رسانه ها مبنی بر پذیرش یا عدم پذیرش این حکم از سوی ترکستانی منتشر شد، اما شواهد موجود نشان از کناره گیری وی از قبول این سمت و رایزنی برای انتخاب رییس جدید است.
به گزارش فردا، در همین راستا یک منبع آگاه از انتخاب "محمد جعفر بهداد" از سوی رییس جمهور به عنوان رییس جدید این سازمان خبر داد.
بهداد معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی ریاست جمهوری و مدیر عاملی ایرنا را در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده است. وی سال گذشته طی حکمی از سوی اسفندیار رحیم مشایی، به عنوان معاونت سیاسی دفتر رئیسجمهور منصوب شد.
با انتخاب وی به عنوان یکی از اعضای دفتر ریاست جمهوری، به نظر می رسد که تغییر و تحولات چشم گیری در کابینه دهم در حال وقوع می باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


