صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۴۰ حادثه و خسارت در پی بارندگی و تندباد شدید در مشهد

مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری مشهد، از ثبت ۹۸ مورد عملیات خبر داد و گفت: از این تعداد، ۴۰ مورد به‌طور مستقیم مرتبط با بارندگی و تندباد بوده است. 
کد خبر: ۱۳۷۲۷۱۲
| |
830 بازدید
۴۰ حادثه و خسارت در پی بارندگی و تندباد شدید در مشهد

به گزارش تابناک به نقل از مهر، آتشپاد دوم امیر حسامی اظهار کرد: سقوط درخت بر روی دیوار و درب منازل (۱۵ مورد)، سقوط درخت روی خودرو (۹ مورد)، رفع خطر از درختان شکسته و در معرض سقوط (۹ مورد) و همچنین ۴ مورد رفع خطر اجسام معلق شده از ساختمان‌ها از جمله نما و سایر اجزا از مهم‌ترین مأموریت‌های امروز آتش‌نشانان بوده است.

مدیرعامل آتشنشانی مشهد افزود: آتشنشانان همچنین ۳ مورد عملیات تثبیت و فیکس کردن داربست‌های آزاد شده در برابر باد را نیز انجام داده‌اند.

وی با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: خوشبختانه تا این لحظه هیچ گونه مصدوم یا فوتی در عملیات‌های انجام‌شده گزارش نشده است.

حسامی تأکید کرد: گزارش تکمیلی از خسارات و جزئیات عملیات‌ها پس از رفع کامل شرایط جوی و گذر موج ناپایدار اعلام خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار