صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امکان شکایت آسان کارگرانی که به ناحق اخراج شدند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تسهیل فرآیند ثبت درخواست بیمه بیکاری و شکایت از تعدیل‌های ناعادلانه کارگران خبر داد.
کد خبر: ۱۳۷۱۹۰۵
| |
842 بازدید

امکان شکایت آسان کارگرانی که به ناحق اخراج شدند

به گزارش تابناک، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در این ایام که بحث تعدیل نیروهای کارگری مطرح است رسیدگی لازم برای این موضوع صورت می‌گیرد که کسی به ناحق تعدیل نشود، گفت: رسیدگی به شکایات کارگران پیش از این نیز فرآیندی آسان و در دسترس داشته است و در این مدت نیز تلاش کرده‌ایم از ظرفیت دفاتر پیشخوان دولت برای تسهیل ثبت و پیگیری شکایات کارگران استفاده کنیم.

وی افزود: در صورتی که تعدیل نیرو به‌صورت ناحق انجام شود، کارگران می‌توانند از طریق این مسیرها شکایت خود را ثبت و پیگیری کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین درباره بیمه بیکاری گفت: فرآیند ثبت درخواست بیمه بیکاری نیز ساده بوده است و در صورتی که در این زمینه مشکلی وجود داشته باشد، آن را بررسی خواهیم کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار