صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

این استان لرزید

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر کوهدشت از توابع استان لرستان را لرزاند.
کد خبر: ۱۳۷۱۵۵۸
| |
1651 بازدید
این استان لرزید

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر صبح امروز شنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۰۷:۴۳:۳۷ استان لرستان را لرزاند.

به گزارش تابناک؛ بر اساس اعلام مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمین‌لرزه با بزرگی ۴.۲ در مقیاس امواج داخلی (MN) به کانون «گراب» ثبت شده است. شدت این لرزه نسبت به زمین‌لرزه روز گذشته خرم‌آباد (۳.۷ ریشتری) قوی‌تر بوده و در مناطق مختلف شهرستان کوهدشت احساس شده است.

کانون وقوع این زلزله در موقعیت جغرافیایی ۳۳.۵۷ درجه شمالی و ۴۷.۴۰ درجه شرقی و در عمق ۷ کیلومتری زمین گزارش شده است.

عمق کم این زلزله (۷ کیلومتر) باعث شد که شدت آن در سطح زمین به طور محسوسی احساس شود.

بر اساس اعلام مؤسسه ژئوفیزیک، فاصله کانون این زمین‌لرزه در ۱۸ کیلومتری گراب، ۱۹ کیلومتری کونانی و ۲۰ کیلومتری کوهدشت بوده است.

در پی وقوع این زمین‌لرزه، نیرو‌های امدادی و مدیریت بحران استان لرستان در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

تاکنون گزارشی از خسارت‌های این زلزله دریافت نشده است، اما تیم‌های ارزیاب برای بررسی دقیق مناطق مختلف به ویژه مناطق نزدیک به کانون زلزله (گراب، کونانی و کوهدشت) اعزام شده‌اند.

جزئیات بیشتر در صورت وقوع خسارت‌های احتمالی، متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار