تركستاني حكم احمدی نژاد را نپذيرفت

در خصوص اين سمت از قبل با بنده صحبت شده بود اما آن را نپذيرفتم. با اين حال اين حكم برايم صادر شده است كه باز همان نظر قبلي را دارم.
کد خبر: ۱۳۷۰۷۵
|
۲۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۲ 20 December 2010
|
33021 بازدید
فرحناز تركستاني رئيس جديد سازمان ملي جوانان گفت: حكم جديدم را به‌عنوان رئيس سازمان ملي جوانان نمي‌پذيرم؛ چراكه هم‌ اكنون توان كارهاي اجرايي را ندارم.

فرحناز تركستاني در گفت‌وگو با فارس در خصوص انتصابش به عنوان معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ملي جوانان اظهار داشت: در خصوص اين سمت از قبل با بنده صحبت شده بود اما آن را نپذيرفتم. با اين حال اين حكم برايم صادر شده است كه باز همان نظر قبلي را دارم.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا راضي به ماندن در سمت قبلي خود هستيد يا خير، پاسخ داد: حتي اگر در سمت قبلي كه معاون دانشجويي وزارت بهداشت است باقي نمانم، حكم رياست سازمان ملي جوانان را نمي‌پذيرم.

تركستاني خاطر نشان كرد: در حال حاضر توان كارهاي اجرايي را ندارم و با توجه به كسالتي كه دارم توان و قدرتم از قبل كمتر شده است؛ حتي چندين بار استعفاي خود را در سمت فعلي به وزير بهداشت ارائه كرده‌ام.

رئيس جمهور امروز طي حكمي، فرحنار تركستاني را به عنوان رئيس سازمان ملي جوانان و مهرداد بذرپاش را به عنوان مشاور رئيس‌جمهور در امور اجتماعي منصوب كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت