صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادارات تهران امروز زودتر تعطیل می‌شوند

استاندار تهران از پایان کار تمامی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی مستقر در تهران برای امروز چهارشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ در ساعت ۱۲ ظهر خبر داد و گفت: این تصمیم به‌منظور تسهیل حضور کارکنان در اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» و مدیریت ترافیک شهر اتخاذ شده است.
کد خبر: ۱۳۶۹۸۲۸
| |
4754 بازدید
|
۵
ادارات تهران امروز زودتر تعطیل می‌شوند

 

به گزارش تابناک و به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، محمدصادق معتمدیان در این باره اعلام کرد: با توجه به برگزاری مراسم اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها امروز چهارشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ از ساعت ۱۶ تا ۲۱، که از میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی برگزار خواهد شد، و به منظور تسهیل مشارکت حداکثری مدیران، معاونان و کارکنان مجموعه‌های دولتی در این رویداد، ساعت پایان کار تمامی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی مستقر در شهر تهران، دو ساعت زودتر از موعد مقرر یعنی ساعت ۱۲ ظهر تعیین می‌گردد.

وی افزود: این تصمیم با هماهنگی‌های صورت‌گرفته با معاون محترم رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گرفته شده است تا ضمن کنترل و مدیریت تمهیدات ترافیکی پایتخت، امکان حضور پرشور کارمندان در این اجتماع فراهم آید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۹
کارمندا ک همش تعطیلن یا بخاطر سرفه جویی در انرژی یا از این موارد حقوقشونم ک سرجاست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۹
نه پدر بیامرز...حقوق کجا بود...در حد بخور و نمیر و با تاخیر زیاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۹
ساعت 12.28 خبر داده اند که ادارات ساعت 12 تعطیل است؟؟؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۹
این چیستانه که ببینن کی زودتر میفهمه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۹
جالبه تهران تعطیل می کند ولی در جوار حرم امام رضا 0ع) هیچ خبری از این دست اعلام نمی شود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟