صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هیئت مذاکره‌کننده ایرانی نفت را به مرز ۱۰۰ دلار رساند

رسانه های خارجی اعلام کردند نقض آتش بس توسط آمریکا در خلیج فارس و نامعلوم بودن وضعیت مذاکرات قیمت نفت خام برنت را ۴ دلار بالا برد.
کد خبر: ۱۳۶۸۴۳۸
| |
2097 بازدید

هیئت مذاکره‌کننده ایرانی نفت را به مرز ۱۰۰ دلار رساند

به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، پس از آنکه ایران در مورد شرکت در مذاکرات با آمریکا در سایه محاصره دریایی امریکا در خلیح فارس تصمیمی نگرفت، قیمت نفت خام برنت ۴ دلار در هر بشکه افزایش یافت.

بر اساس این گزارش قیمت نفت به ۹۹.۵ دلار رسیده است.

در این حال، سید محمد مرندی، تحلیلگر سیاسی حاضر در هیات دیپلماسی ایران در ایکس نوشت: به معاون رئیس‌ جمهور آمریکا، جی‌دی ونس، توصیه می‌کنم چمدان‌هایش را باز کند و راهی اسلام‌ آباد نشود. با این خواسته‌های توهم‌ آمیز و غیرواقعی و ادامه محاصره دریایی، هیچکس در تهران حاضر به مذاکره با او نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار