وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل بلای بشریت است

به گزارش تابناک، وزیر دفاع پاکستان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اسرائیل شر است و بلایی برای بشریت. در حالی که مذاکرات صلح در اسلامآباد در جریان است، در لبنان نسلکشی در حال وقوع است.»
وی ادامه داد: «غیرنظامیان بیگناه توسط اسرائیل کشته میشوند؛ ابتدا غزه، سپس ایران و اکنون لبنان و این خونریزی همچنان بیوقفه ادامه دارد.»

ایران و آمریکا در ساعات اولیه روز چهارشنبه پس از ۴۰ روز جنگ با میانجیگری پاکستان بر سر یک آتش بس دو هفتهای و از سرگیری مذاکرات بر اساس پیشنهاد ۱۰ بندی ایران موافقت کردند.
توافق بر سر این آتش بس از سوی رییس جمهور آمریکا و شورای عالی امنیت ملی ایران مورد تایید قرار گرفت.
این آتشبس در همه مناطق، از جمله لبنان و سایر نقاط از ساعت ۳:۳۰ بامداد چهارشنبه ۸ آوریل ۲۰۲۶ به وقت رسمی ایران و ساعت ۸:۰۰ شب سهشنبه ۷ آوریل به وقت شرق آمریکا اجرایی شد. اگرچه رژیم صهیونیستی با نقض این آتشبس در حال بمباران لبنان است.




