ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازداشت ۸۵ عنصر در ۲۵ استان

فرمانده کل انتظامی کشور از شناسایی و انهدام یک شبکه سازمان‌یافته مرتبط با دشمن در ۲۵ استان خبر داد؛ شبکه‌ای که با جمع‌آوری و ارسال اطلاعات از مراکز حساس، زیرساخت‌ها و موقعیت نیروهای امنیتی، در مسیر اقدامات خصمانه فعالیت می‌کرد.
کد خبر: ۱۳۶۵۸۴۳
| |
1818 بازدید
بازداشت ۸۵ عنصر در ۲۵ استان

 

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سردار احمدرضا رادان با تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: یک شبکه بزرگ و طراحی‌شده وابسته به سازمان‌های اطلاعاتی دشمن که شامل عناصر وطن‌فروش و خائن بود، در ۲۵ استان کشور شناسایی شد و در عملیات‌هایی منسجم و هم‌زمان، ۸۵ نفر از اعضای این شبکه بازداشت شدند.

وی افزود: این افراد با هدف کمک به اقدامات جنگی دشمن، اقدام به تهیه و ارسال موقعیت‌های حساس از جمله تأسیسات حیاتی، زیرساخت‌های خدمات‌رسانی به مردم، ایستگاه‌های ایست و بازرسی و محل استقرار نیروهای تأمین‌کننده امنیت می‌کردند و در تعیین لوکیشن‌های ثابت و سیار نقش داشتند.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: از متهمان، تجهیزات تخصصی و الکترونیکی، دستگاه‌های ارتباطی پیشرفته از جمله استارلینک، سلاح و مهمات کشف و ضبط شده است که نشان‌دهنده سازمان‌یافتگی این شبکه و سطح فعالیت آن است.

سردار رادان تأکید کرد: اعترافات متهمان و جزئیات کامل نحوه همکاری آنان با دشمن به‌زودی منتشر و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به نقش مردم در کشف این شبکه گفت: بخش قابل توجهی از این عملیات بر اساس گزارش‌های مردمی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به نتیجه رسید و این موضوع بار دیگر اهمیت مشارکت عمومی در تأمین امنیت کشور را نشان می‌دهد.

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار