ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله آمریکایی صهیونی به دانشگاه صنعتی اصفهان

روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان از حمله آمریکایی صهیونی به این مجموعه در سحرگاه ششم فروردین خبر داد.
کد خبر: ۱۳۶۴۲۹۰
| |
1020 بازدید

حمله آمریکایی صهیونی به دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش تابناک؛ روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان اعلام کرد: متاسفانه سحرگاه روز 6 فروردین آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی ساختمانی را در دانشگاه صنعتی اصفهان مورد حمله قرار دادند

در این تجاوز خسارت به این ساختمان دانشگاه و ساختمان های اطراف وارد شد.خوشبختانه اصابت پرتابه دشمن خبیث هیچ‌گونه تلفات جانی در پی نداشته است. 

دانشگاه‌ها در سراسر جهان به عنوان کانون دانش، آگاهی، گفت‌وگوی علمی و تربیت نسل‌های آینده شناخته می‌شوند و هرگونه تعرض به محیط‌های دانشگاهی و مراکز علمی، اقدامی مغایر با اصول انسانی و احترام به نهاد علم تلقی می‌شود و خلاف قوانین بین‌المللی است. 

دانشگاه صنعتی اصفهان با ایستادگی، همبستگی و مقاومت در برابر دشمنان دانایی و پیشرفت ایران عزیزمان، چنین اقدامات خشونت‌آمیزی را به شدت محکوم می‌نماید و جامعه بین‌المللی را متوجه مسئولیت خود و تبعات حمله به نهادهای بنیادین تمدن بشری توسط قدرتهای مستکبر و جنایتکار می‌کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار