ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تعطیلی مشاغل و مرگ خاموشِ معیشت/ قربانیان وعده های خوشِ جنگ افروزان

ترامپ و نتانیاهو برای مردم وعده روزهای خوش می دهند اما ابتدا به جان و مال همین مردم زده اند.
کد خبر: ۱۳۶۳۵۳۸
| |
13855 بازدید
|

تعطیلی مشاغل و مرگ خاموشِ معیشت/ قربانیان وعده های خوشِ جنگ افروزان

صلح و آزادی بهانه خوبی برای جنگ افروزی آمریکا و اسرائیل است و در این میان کارگران و طبقات پایین دست جامعه  که از قبل از جنگ هم دچار مشکلات معیشتی بودند، حالا با بیکار شدن و تعطیلی های تحمیلی مشاغل، هر روز کمرهایشان خم  و خمیده ترمی شود و قربانیان خاموش این جنگ هستند.
به گزارش سرویس اجتماعی تابناک، آن دسته از کارگرانی که پیش از جنگ نیز از امنیت شغلی کافی، بیمه تأمین اجتماعی کامل و سایر حمایت‌های قانونی و اجتماعی برخوردار نبودند، اکنون بیش از دیگران در معرض آسیب قرار گرفته‌اند.
میکائیل صدیقی، عضو هیات مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، تأکید کرد که با انسداد مسیرهای درآمدی جایگزین و افزایش ۷۰ درصدی هزینه‌های بیمه، کارگران ساختمانی در تنگنا هستند.
 
آمار ناگوار
صدیقی ، با اشاره به پیامدهای  جنگ بر وضعیت شغلی کارگران تصریح کرد: « حقیقت کتمان‌ناپذیر این است که در این میان، کارگران ساختمانی متحمل بیشترین خسارات شده‌اند.  بر اساس مشاهدات، می‌توان اذعان داشت که حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد و چه بسا بیش از این میزان از کارگاه‌های ساختمانی به حالت تعطیل درآمده‌اند. در واقع فعالیت‌های ساختمانی به طور کامل متوقف شده است و کارفرمایان نیز صراحتاً اعلام می‌کنند که به دلیل شرایط جنگی و نااطمینانی حاکم بر بازار، استمرار پروژه‌ها برایشان مقدور یا دارای توجیه اقتصادی نیست.»
وی در ادامه افزود: « ما پیش از آغاز جنگ نیز با تورمی بسیار لجام‌گسیخته و به واقع هولناک مواجه بودیم، اما با شروع درگیری‌ها، این فشارها چندین برابر شده است. نکته  اینجاست که دولت  تدبیر، برنامه‌ریزی یا سناریوی از پیش طراحی‌شده‌ای برای  حمایت از مردم و طبقه کارگر نداشت و امروز پیامدهای این بی‌برنامگی به طور مستقیم در سفره کارگران مشاهده می‌شود.»
تعطیلی مشاغل و مرگ خاموشِ معیشت/ قربانیان وعده های خوشِ جنگ افروزان
عضو هیئت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور در ادامه افزود: «این وضعیت نابه سامان صرفاً محدود به روزهای جنگ نیست. در چند سال اخیر نیز کارگران و به ویژه فعالان بخش ساختمان، در اولویت سیاست‌گذاری‌های دولت نبوده‌اند. اکنون در شرایط جنگی که ضرورت توجه به این قشر بیش از پیش احساس می‌شود، باز هم شاهد فقدان برنامه‌ای مدون هستیم..»
 
نهادهای جهانی کار کجایند؟
علیرضا احمد خانی از فعالان کارگری نیز با اشازره به شرایط ناگوار معیشتی کارگران گفت: جنگ در همه بخش ها تاثیرات ناگواری بر جای گذاشته است و این در حالی است که آقای ترامپ مدعی است که برای این مردم می خواهد شرایط بهتری را رقم بزند.
وی افزود: کسی که زندگی شهروندان و کارگران ایرانی را در فقری مضاعف فرو برده و در حال فروپاشی آن است، چگونه می تواند ادعای زندگی بهتر داشته باشد.
وی همچنین تاکید کرد: امیدواریم نهادهای بین المللی کار و کارگری، مشکلات و مسائل پیش آمده در ایران را ببینند و به وظیفه خود در قبال این قشر و این شرایط، عما کنند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۷
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
الان تلویزیون می‌گفت همه چیز عالی هست و مردم در حال خرید واسه عید هستن, بازار از قبل هم شلوغتر هست
hadi
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
اینترنت رو وصل کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
عجب ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
دولت ، وظیفه دارد هرچه سریعتر بصورت اورژانسی برای تمام مردم چند میلیون تومان کمک هزینه جنگ واریز کند

بخصوص کسب و کارهای اینترنتی
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
به فکر پایان جنگ باشید و ایضا به فکر تمام مشاغل و آنلاین شاپ ها و چک های برگشتی و وام های عقب افتاده. ما باید با هم به سلامت از این مسیر رد بشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
انشالا که جنگ بزودی و با تو دهنی به متجاوزین تموم میشه اما اگه اینترنت همینطور قطع بمونه کسب و کارها اینترنتی نابود میشن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
نگران نباشید چند روز دیگه که این جنگ به انتها برسد باید ایران را بازسازی کنیم آنوقت کارگران ساختمانی باید وظیفه خود را انجام دهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
مگه کارگر مونده.با حقوق ناچیز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
جنگ را متوقف کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
جای این حرفا اینترنتو وصل کنید که ۱۰۰٪ مشاغل اینترنتی رو به تعطیلی کشونده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟