ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشستن زیاد قلب را زودتر پیر می‌کند

بیماری قلبی تنها به دلیل خوردن مواد پرچرب و شور یا سیگار کشیدن رخ نمی‌دهد، بلکه یک سری عوامل دیگر نیز به طور جدی می‌توانند بر آن تاثیر گذار باشند، عواملی مانند بی تحرکی و ورزش نکردن و نشستن زیاد که شاید کمتر به فکر ما خطور کند و آن را از عوامل اصلی بیماری‌های قلبی ندانیم.
کد خبر: ۱۳۵۹۸۰۵
| |
436 بازدید
نشستن زیاد قلب را زودتر پیر می‌کند

همه ما می‌دانیم که بیماری قلبی شایع است، اما بسیاری هنوز فکر می‌کنند که این چیزی است که فقط برای افراد مسن یا به دلایل ژنتیکی برای برخی از افراد اتفاق می‌افتد.

به گزارش تابناک؛ حقیقت بسیار ساده‌، روزمره‌ و تلخ‌تر است. نشستن برای ساعت‌های طولانی، پشت میز، روی مبل و در ماشین، به امری عادی تبدیل شده، به خصوص با توجه به اینکه کار و سرگرمی دیجیتال زندگی ما را فرا گرفته. نشستن بیش از حد با ما چه می‌کند؟ زمانی که غیرفعال می‌مانید، گردش خون شما کند می‌شود، کلسترول بد تجمع می‌یابد و سطح قند خون و فشار خون می‌تواند به تدریج افزایش یابد. با گذشت زمان، این باعث می‌شود قلب سخت‌تر کار کند و احتمال انسداد شریان‌ها، حملات قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

با این حال اکثر مردم از این موضوع آگاه نیستند. چرا؟ به دلیل اینکه خیلی جدی به نظر نمی‌رسد. نشستن روی مبل هنگام تماشای تلویزیون بی‌ضرر به نظر می‌رسد. و حتی افرادی که روزی یک بار به باشگاه می‌روند، ممکن است بقیه ساعات بیداری خود را بنشینند، که این امر همچنان خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

 

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار