ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اظهارات وزیر جنگ آمریکا درباره موجودات فضایی!

در پی دستور رئیس‌جمهور آمریکا برای انتشار اسناد مرتبط با موجودات فضایی، وزیر جنگ این کشور در پاسخ به پرسشی در این باره گفت که همزمان با مردم این کشور اطلاعات مرتبط با موجودات فضایی را بررسی خواهد کرد.
کد خبر: ۱۳۵۹۶۳۵
| |
3763 بازدید
اظهارات وزیر جنگ آمریکا درباره موجودات فضایی!

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا به وجود موجودات فضایی باور دارد، گفت: «خواهیم دید. من هم مانند شما بررسی را انجام می‌دهم و متوجه می‌شوم.»

چندی پیش «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با صدور یک فرمان اجرایی، پنتاگون را موظف کرد تمامی اطلاعات مرتبط با پدیده‌های ناشناس هوایی و اشیای پرنده ناشناس را منتشر کند. هگست در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت که این دستور اصلاً در فهرست برنامه‌هایش نبوده و به مخاطبان گفت انتظار انتشار سریع این اسناد را نداشته باشند.

دستور ترامپ پس از آن صادر شد که «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در یک پادکست اعلام کرد باور دارد موجودات فضایی واقعی‌اند، اما تأکید کرد دولت آمریکا هیچ‌یک از آن‌ها را در اختیار ندارد.

اوباما گفته بود: «هیچ تأسیسات زیرزمینی‌ای وجود ندارد، مگر اینکه یک توطئه عظیم در کار باشد و آن را از رئیس‌جمهور ایالات متحده پنهان کرده باشند.» ترامپ مدعی شد اوباما با این سخنان اطلاعات طبقه‌بندی‌شده را افشا کرده و سپس برای پاسخ به «علاقه شدید» افکار عمومی آمریکا دستور انتشار اسناد را صادر کرد.

مقام‌های آمریکایی دهه‌هاست گزارش‌های مربوط به مشاهده موجودات فضایی را جمع‌آوری می‌کنند و پنتاگون در حال حاضر دفتری برای این منظور اداره می‌کند. با این حال، تاکنون هیچ تأیید رسمی درباره وجود موجودات هوشمند غیرانسانی منتشر نشده است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار