صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بروجردی در گفت‌و‌گو با تابناک:

همکاری نفتی با آمریکا منوط به تأمین منافع ملی است / هنوز رژیم صهیونیستی از ضربه موشکی ایران کمر راست نکرده است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ درباره مهلت ۱۰ تا ۱۵ روزه برای توافق با ایران، گفت: شخصیت او برای جهان شناخته‌شده است. ایران مواضع شفاف خود را اعلام کرده و هرگونه توافق، از جمله در حوزه نفت و گاز، تنها در صورت تأمین منافع ملی قابل بررسی خواهد بود.
کد خبر: ۱۳۵۸۸۱۶
| |
82745 بازدید
|

همکاری نفتی با آمریکا منوط به تأمین منافع ملی است / هنوز رژیم صهیونیستی از ضربه موشکی ایران کمر راست نکرده است

به گزارش تابناک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهارات اخیرش گفته که ایران حداکثر «۱۰ تا ۱۵ روز» فرصت دارد تا به یک توافق «معنادار» برسد ـ در غیر این صورت با پیامدهای بدی روبرو خواهد شد. او این حرف را در چارچوب گفت‌وگوهای جاری با تهران درباره برنامه هسته‌ای و نیز با اشاره به افزایش نیروهای نظامی آمریکا در منطقه خاورمیانه مطرح کرده است. 

مقامات کشورمان این اظهارات را «اولتیماتوم» رسمی نمی‌دانند. عباس عراقچی، وزیر خارجه، گفته که این حرف‌ها در چارچوب بحث درباره سرعت پیشبرد مذاکرات بوده و تهران این را به‌معنای یک ضرب‌الاجل قاطع نمی‌داند.

عراقچی همچنین گفته است که گفت‌وگوها در ژنو ادامه دارد و طرفین روی اصول کلی یک توافق احتمالی کار می‌کنند، و اظهارات ترامپ را دقیقاً به‌عنوان یک ضرب‌الاجل رسمی توصیف نکرده است. 

در همین زمینه، علاءالدین بروجردی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی تابناک، در واکنش به تهدیدات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا و مهلت 10 تا 15 روزه برای دستیابی به توافق با ایران، اظهار کرد: شخصیت ترامپ برای همه دنیا شناخته‌شده است و رفتارهای او محدود به جمهوری اسلامی ایران نیست.

وی با اشاره به مواضع ترامپ درباره کانادا، گرینلند و ونزوئلا، این رویکردها را نمونه‌ای از ناهنجاری‌های سیاسی و بین‌المللی دانست که موجب بی‌ثباتی در عرصه جهانی شده است.

بروجردی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران مواضع خود را به‌صورت شفاف هم به طرف آمریکایی و هم به کشورهای منطقه منتقل کرده است و اگر آمریکا دست به خطای راهبردی بزند، پاسخ ایران جدی و پشیمان‌کننده خواهد بود.

وی با اشاره به عملیات موشکی اخیر جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی، آن را اقدامی دفاعی در پاسخ به خطای بزرگ راهبردی این رژیم دانست و افزود: آثار این اقدام همچنان در سرزمین‌های اشغالی قابل مشاهده است و نشان‌دهنده توان بازدارندگی ایران است.

در ارتباط با صحبت‌های وزیر نفت، پیرامون احتمال همکاری‌های نفتی و گازی با آمریکا در صورت توافق، معتقدم هنوز برای قضاوت زود است و باید دید طرف مقابل تا چه میزان صداقت نشان خواهد داد، به‌ویژه با توجه به تجربه‌های گذشته.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود درباره اظهارات محسن پاکنژاد، وزیر نفت، پیرامون احتمال همکاری‌های نفتی و گازی با آمریکا در صورت توافق، گفت: هنوز برای قضاوت زود است و باید دید طرف مقابل تا چه میزان صداقت نشان خواهد داد، به‌ویژه با توجه به تجربه‌های گذشته.

بروجردی تصریح کرد: در صورت دستیابی به توافقی که منافع ملی جمهوری اسلامی ایران را تأمین کند، همکاری‌های اقتصادی از جمله در حوزه نفت و گاز می‌تواند بخشی از نقشه راه آینده باشد، اما نباید با خوش‌بینی افراطی به موضوع نگاه کرد.

وی در پایان تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در هر شرایطی مدافع منافع ملی خود خواهد بود و در عین پیگیری مسیر دیپلماسی، با جدیت از حقوق ملت ایران صیانت خواهد کرد.

به گزارش تابناک، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت ایران در ارتباط با زمینه‌های ممکن همکاری با ایالات متحده در بخش نفت و گاز گفت که «در وضعیت فعلی و با توجه به تداوم مذاکرات هسته‌ای، همه چیز محتمل است.»

او افزود: مشخص نیست که این همکاری هم‌اکنون عملیاتی شود یا نه و تأکید کرد وضعیت به نتیجه مذاکرات بستگی دارد.

همچنین حمید قنبری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه گفته است: در متن مذاکرات موضوعات مختلف مرتبط با منافع مشترک در حوزه نفت، گاز، میادین مشترک و سرمایه‌گذاری‌ها مورد بحث قرار گرفته است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۴۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
نفت وگاز را چه فرق میکند چین میخواد یا هند یا آمریکا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
هیچ فرقی نمیکند. تنها فرقش اینه که بابت خواستن نفت و گاز به ما نگویند که توان دفاعی خود را نابود کنید. چین و روسیه بابت نفت و گاز از ایران هرگز نخواستند که تسلیم شود. البته تحریم ها باعث شده که ایران نفت و گاز رو ارزان به چین و روسیه بدهد ولی مقصر این ماجرا چین و روسیه نیستند، مقصر غرب و تحریم های غرب است.
اصل مهم استقلال کشور و توان دفاعی آن است. در صورت رعایت این اصل از طرف مقابل (چین، روسیه یا آمریکا) الباقی مسائل قابل حل هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
دولت و مجلس شورای اسلامی صادرات گازوئیل را مدیریت کند زیرا در این حوزه رانت زیادی وجود دارد و افراد و شرکت ها از شرایط سو استفاده میکنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
اگر تحریم ها علت ارزان فروشی نفت و گاز است و بناست ادامه یابد چه فرقی می کند به چه کشوری صادر کنیم. چین یا امریکا
عباس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
برخی ها باید بخاطر تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام‌ نافرجام محاکمه می شدند نه اینکه در خصوص طرح های جدید نظر بدهند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
ترامپ با حمله به تاسیسات نطنز در حالی که ایران عضو "ان پی تی" است و به شهادت رساندن دانشمندان هسته ای ما به شیوه ترور ناجوانمردانه که کثیف ترین اقدام ضد بشری است، نشان داد که هیچ ارزشی برای ایران و ایرانی وطن پرست، اندیشمند، متفکر که خواهان پیشرفت و عزت این سرزمین است، قائل نیست.
آمریکایی که وزارت خزانه داری اش اعلام می کند که ما تحریم های شدید بر ایران اعمال کردیم و ارزش پول ملی آنها را پایین آوردیم و سبب اعتراضات در ایران شدیم چه ارزشی برای ایران و ایرانی قائل است؟
پیش شرط های غیرقانونی قبل از مذاکرات گذاشتن نشان از بی قانونی است و هیچ اعتمادی به این قانون گذاران بی قانون آمریکا فقط در قالب دیپلماسی بر مبنای قوانین بین الملل ضمن هوشیاری در دفاع از کشور در صورت تعدی آنها، نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
شهدا شرمنده ایم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
هرگونه رابطه با امریکا مساوی با گذشتن از عزت و اصول انقلاب خواهد بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
جنگ جنگ تا پیروزی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
سلام دلال جان. نرخ امروز دلار چنده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
همکاری نفتی با امریکا؟! به همین خیال باش
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
متأسفانه بعلت تحریمهای ظالمانه اکثر پالایشگاه های کشور فرسوده و نیاز به نوسازی و ایجاد تأسیسات جدید داریم وبدون مشارکت و سرمایه‌گذاری خارجی قادر به آن نیستیم بنظرم باید در این خصوص با آمریکا معامله کرد بنفع کشور است
ناشناس
|
Canada
|
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
یعنی واقعا فکر میکنید امریکا به نفت ایران احتیاج داره؟ همین الانشم کلی نفت داره نمیدونه باهاش چیکار کنه ، یا خیلی ساده لوح هستن مسولین یا نمیدونن چی داره میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
نفت که داره ولی تو همه کشورهای تولید کننده نفت هم سهام داره هم جزیی از استخراج کنندگان هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
اگه آمریکاکلی نفت داره که نمیدونه چکارشون کنه پس چرا به ونزویلا حمله کرد.دیدی وزیرانرژی آمریکا چطور به نفت ونزویلا بوسه میزدوخرکیف شده بود
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
خیلی ساده لوحی
Mhd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
واقعا چه تضمینی وجود داره که دهن این ترامپ زیاده خواه با قرارداد های نفتی بسته بشه.او یک اشتهای سیری ناپذیر داره برای غارت منابع.اگر دست گذاشت روی منابع دیگه چی.
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
شما هم دست بزارین روی منابع اونا
مومن ولایی امام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
ورودتانکرنفتی امریکایی به کشورممنوعه
mojtaba
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
خرید نفت همراه با فروش کالا و خدمات مهندسی در زمینه نفت، گاز ، شهرسازی ، کشاورزی ، دامپروری ، مخابرات و .... ...خواهد بود و این یعنی همکاری اقتصادی با بهترین تکنولوژی های روز دنیا برای ایران و بازار خوب ایران برای آمریکا.
جمال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
اگر نفت زیاد داره نمی دونه چکارش کنه پس چرا به ونزوئلا حملت کرد ؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
برای قطع حضور ایران، روسیه و چین در حیات خلوتش و همینطور اعمال فشار به کشورهای غیر همسوی منطقه مثل کوبا و بولیوی.
ناشناس
| United States of America |
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
برای کنترل کامل بر نفت جهان برای محدود کردن تولید در چین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
برای کنترل قیمت که اگر ایران تنگه رو بست و منابع نفتی اعرابو زد هیلی شوک واردنشه بهشون
همین الان یکی دو یورو افتاده رو بنزین اروپا اگر فشار حسابی بیاد بهشون هرج الروم شکل میگیره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
چند جلد کتاب خوندی تا حال ؟

مگه مجبوری نظریه سیاسی بدی؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار