صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت ۷۰ درصدی آمریکایی‌ها با حمله به ایران

نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که اکثر رای‌دهندگان آمریکایی با اقدام ایالات متحده علیه ایران مخالف هستند و معتقدند که رئیس جمهوری کشورشان در سیاست خارجی پا را فراتر از حد برداشته است.
کد خبر: ۱۳۵۸۷۱۵
| |
1318 بازدید
مخالفت ۷۰ درصدی آمریکایی‌ها با حمله به ایران

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ نظرسنجی ملی در آمریزکا حاکی از آن است که شمار زیادی از رای دهندگان با اقدام نظامی در خارج کشور مخالف هستند و حمایت‌ها از کاهش نقش واشنگتن در مسائل جهانی افزایش یافته است.

دو افکارسنجی جدید در روز چهارشنبه به وقت محلی نشان می‌دهد که اکثر رای دهندگان نمی‌خواهند که آمریکا اقدام نظامی علیه ایران انجام دهد و فکر می‌کنند که دونالد ترامپ در خارج از کشور پا را فراتر گذشته است.

نتایج نظرسنجی دانشگاه کوئینیپیاک از رای دهندگان آمریکایی نیز حاکی از آن است که ۷۰ درصد آمریکایی‌ها مخالف دخالت نظامی در امور ایران هستند درحالیکه ۱۸ درصد موافقند.

از این میان به تفکیک ۷۹ درصد از دموکرات‌ها، ۸۰ درصد از مستقل‌ها و ۵۳ درصد از جمهوریخواهان مخالفت خود را با این مساله اعلام کردند.

در این نظرسنجی ۷۰ درصد از رای دهندگان تاکید دارند که ترامپ باید قبل از هر اقدامی، تایید کنگره را بگیرد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات