صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمریکا در غزه پایگاه نظامی ایجاد می‌کند

روزنامه انگلیسی گاردین امروز (پنج‌شنبه) نوشت، به اسناد و مدارکی دست یافته که نشان می‌دهد دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد یک پایگاه نظامی در غزه است تا ۵۰۰۰ سرباز از ملیت‌های مختلف در آن مستقر شوند.
کد خبر: ۱۳۵۸۶۲۲
| |
749 بازدید
آمریکا در غزه پایگاه نظامی ایجاد می‌کند

به گزارش تابناک، بر اساس اسناد و مدارکی که گاردین به آنها اشاره کرده، قرار است این مرکز به عنوان پایگاهی برای نیروهای چند ملیتی استفاده شود که بخشی از شورای صلحی هستند که به تازگی در چارچوب طرح ترامپ برای جنگ غزه تاسیس شد.

به نوشته گاردین، این طرح شامل احداث مرحله‌ای یک پایگاه نظامی است که اطراف آن ۲۶ برج دیده‌بانی زرهی سوار بر تریلرها، یک میدان کوچک تسلیحات، پناهگاه‌ها و انباری از تجهیزات نظامی مورد نیاز عملیات‌ها وجود داشته و کاملا با سیم‌های خاردار احاطه شده است.

این روزنامه انگلیسی در ادامه به نقل از یک منبع آگاه از این طرح نوشت، متن قرارداد احداث این پایگاه نظامی از سوی شورای صلح صادر شده و با کمک پیمانکاران آمریکایی تهیه شده است.

رئیس جمهور آمریکا ۱۶ ژانویه از تشکیل شورایی موسوم به شورای صلح غزه در چارچوب طرح خود برای توقف جنگ علیه غزه خبر داد.

شورای امنیت در تاریخ ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵ با صدور قطعنامه شماره ۲۸۰۳ درباره وضعیت نوار غزه و تدابیر پس از توقف جنگ، این طرح را تصویب کرد.

قرار است شورای صلح غزه بر مدیریت مراحل انتقالی غزه نظارت داشته، هماهنگی‌ها در عملیات بازسازی و کمک‌های بین‌المللی را برعهده داشته، حمایت مالی خود را از این روند داشته و در تدابیر امنیتی دوره انتقالی و استقرار نیروهای بین‌المللی در این منطقه مشارکت کند و همزمان از یک روند سیاسی گسترده‌تر برای برقراری صلح در منطقه حمایت کند.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات