صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

اگر ساکن شهر ری هستید حتما این ماجرا را بخوانید

باندی سه‌نفره که با پوشش مسافر و راننده‌نما اقدام به زورگیری و سرقت خودرو می‌کردند، در شهرری شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۳۵۷۱۴۱
| |
2103 بازدید
اگر ساکن شهر ری هستید حتما این ماجرا را بخوانید

باندی سه‌نفره از سارقان خشن که با پوشش مسافر و راننده‌نما اقدام به سرقت خودرو، تلفن همراه و زورگیری از رانندگان و مسافران می‌کردند، توسط پلیس آگاهی شهرستان ری شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه ایران، سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی شهرستان ری، در تشریح جزئیات این پرونده گفت: اوایل دی‌ماه، در پی شکایت چند شهروند مبنی بر سرقت خودرو، تلفن همراه و ضرب‌وجرح رانندگان مسافربر و مسافران، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

به گفته وی، بررسی‌های تخصصی نشان داد متهمان اغلب مقابل ایستگاه‌های مترو جوانمرد قصاب، شهرری و کهریزک سوژه‌های خود را شناسایی می‌کردند و بسته به شرایط، یا در پوشش مسافر از رانندگان سرقت می‌کردند یا با ظاهر راننده، مسافران را سوار خودرو کرده و با تهدید سلاح سرد اقدام به زورگیری و سرقت خودرو می‌کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری افزود: با انجام تعقیب و مراقبت‌های شبانه‌روزی، مخفیگاه متهمان در محدوده شهرری شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی، هر سه عضو این باند در یک عملیات پلیسی دستگیر شدند.

سرهنگ مافی از شهروندانی که قربانی این باند شده‌اند خواست برای پیگیری شکایات خود به پلیس آگاهی شهرستان ری مراجعه کنند و تأکید کرد: «شهروندان به‌هیچ‌وجه به‌عنوان مسافر سوار خودرو‌های مشکوک نشوند و تا حد امکان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.»

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات