واکنش عراقچی به دروغ پردازیهای رسانه صهیونیستی
پیش از پذیرش روایتی که در حال تبلیغ آن هستند، در نظر بگیرید چه کسانی از آن سود میبرند، و چه کسانی ممکن است در واقع در حال فریب دادن باشند.
کد خبر: ۱۳۵۷۰۵۳
| | 1737 بازدید

به گزارش تابناک، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به دروغ پردازیهای رسانه صهیونیستی نوشت:
هر زمانی که رسانه وابسته به میریام ادلسون ادعایی جنجالی درباره ایران مطرح میکند، باید پرسید این ادعا در خدمت چه کسی است؟ حتی رئیسجمهور ایالات متحده نیز اذعان کرده که وفاداریهای اصلی او نسبت به کجاست (اسرائیل).
رسانه ادلسون در تازهترین مطلب خود، تنها یک ساعت پیش از دیدار نتانیاهو در کاخ سفید اعلام کرد که ایران ترامپ را «فریب داده» است.
واقعیتها این است: هیچ اعدامی صورت نگرفته، هیچ روند قضایی هنوز به سرانجام نرسیده و بیش از دو هزار زندانی مورد عفو قرار گرفتهاند.
پیش از پذیرش روایتی که در حال تبلیغ آن هستند، در نظر بگیرید چه کسانی از آن سود میبرند، و چه کسانی ممکن است در واقع در حال فریب دادن باشند.



گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟



