صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

خط و نشان بارزانی برای واشنگتن و تهران

نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق گفت که اربیل در هر درگیری احتمالی میان ایران و آمریکا مشارکتی نخواهد داشت.
کد خبر: ۱۳۵۵۸۸۶
| |
2548 بازدید
خط و نشان بارزانی برای واشنگتن و تهران

 «مسرور بارزانی» نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق که میزبان نظامیان آمریکایی و بزرگ‌ترین کنسولگری این کشور در منطقه است، در حاشیه اجلاس جهانی دولت‌ها در دوبی در گفت‌وگویی درباره تنش‌های اخیر در روابط آمریکا و ایران گفت که کردستان مایل است «عنصر ثبات و اتصال، همچنین بخشی از یک راهکار باشد، نه خود مشکل. »

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ به گفته او، کردستان «نمی‌خواهد به بهای (از دست دادن) ارتباطش با یک کشور، روابط با کشور دیگری را حفظ کند.»

اظهارات بازرانی هم‌زمان با موافقت ایران و آمریکا با ازسرگیری مذاکرات درباره مسئله برنامه هسته‌ای ایران در عمان مطرح شده است.

آمریکا گفته است برنامه موشکی ایران، مسائل داخلی آن و نقش ایران در منطقه نیز باید در هرگونه مذاکرات با ایران حل‌وفصل شود. اگرچه ایران تاکید کرده است توان دفاعی آن قابل مذاکره نیست و آماده است از موضع برابر تنها درباره برنامه هسته‌ای خود گفت‌وگو کند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که یک‌ ناوگروه و تجهیزات نظامی اضافس را در غرب آسیا مستقر کرده، گفته است برنامه آن مذاکره با ایران است اما همچنین در راستای رویکرد دوگانه خود، فرصت برای دیپلماسی را محدود اعلام کرده و تهدید به اقدام نظامی کرده است.

مقامات تهران که گفته‌اند برای هر سناریویی آماده هستند، هشدار داده‌اند دفاع قاطعانه در برابر هرگونه تجاوزگری در سطح منطقه و فراگیر خواهد بود.

بارزانی در گفت‌وگو با روزنامه اماراتی نشنال بیان کرد: «ما مسلما تلاش خواهیم کرد وارد این درگیری نشویم. این جنگ ما نیست و قرار نیست بخشی از این جنگ باشیم.»

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات