ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قاتل شهید محمد قاسمی هماپور دستگیر شد

رئیس کل دادگستری استان قم از دستگیری قاتل شهید محمد قاسمی هماپور از شهدای حافظ امنیت حوادث و اغتشات اخیر خبر داد.
کد خبر: ۱۳۵۱۶۹۷
| |
6761 بازدید
قاتل شهید محمد قاسمی هماپور دستگیر شد

به گزارش تابناک به نقل از میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی اظهار کرد: روز گذشته مالک یکی از کافه‌های مهم شهر که مردم را دعوت به اغتشاش و آشوب کرده بود دستگیر و تحویل زندان شد.

رئیس کل دادگستری استان قم همچنین گفت: دستور توقیف کلیه اموال و حساب‌های بانکی این شخص نیز صادر شده است.

وی افزود: همچنین تمامی مراکز فعالیت این شخص در استان تعطیل و پرونده وی به دادگاه اصل ۴۹ جهت بررسی اموال نامبرده ارجاع شده است تا به زودی در خصوص این شخص و اقداماتی که انجام داده تعیین تکلیف شود.

رئیس کل دادگستری استان قم، تصریح کرد: اجازه نمی‌دهیم کسانی که به واسطه مردم سرمایه کسب کرده و مال‌اندوزی کردند علیه همین مردم اقدام کنند. خواسته مردم در قم این است که با این افراد برخورد کنیم و ما هم در اجابت خواسته مردم اجازه نمی‌دهیم این افراد امنیت مردم را به مخاطره بیندازند.

وی در خصوص جزییات دستگیری عاملان شهادت دو نفر از نیرو‌های امنیتی استان نیز، گفت: در حال حاضر قاتل هر دو شهید شناسایی شدند. یکی از قاتلین شهید محمد قاسمی هماپور نیز دستگیر شده و در اقاریر خود به صراحت به قتل اعتراف کرده و گفته است که دو ضربه چاقو به شهید وارد کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی ادامه داد: یکی دیگر از عوامل شهادت این شهید بزرگوار شناسایی و اقدامات برای دستگیری وی در حال انجام است. امیدواریم بتوانیم این تروریست‌ها را به سزای اعمال خود برسانیم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟