صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش پاکستان نسبت به ناآرامی‌ها در ایران

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در اظهاراتی تاکید داشت که اسلام‌آباد مخالف هرگونه اقدام و تهدید خارجی علیه ایران بوده و همچنین در امور داخلی کشورهای همسایه خود هیچ دخالتی نمی‌کند.
کد خبر: ۱۳۵۰۷۰۱
| |
5050 بازدید
واکنش پاکستان نسبت به ناآرامی‌ها در ایران

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در کنفرانسی خبری در پاسخ به سوالی در رابطه با نگرانی‌های این کشور درخصوص تحولات پیرامون ایران گفت: «پاسخ به سوال شما دو بعد دارد. نخست، تهدیدها و تجاوزات خارجی علیه ایران است که ما با قاطعیت کامل با آن مخالفت کرده‌ایم. این موضع را در جریان تشدید تنش‌ها و حملات ۱۲ روزه سال گذشته علیه ایران نیز اتخاذ کردیم.»

وی ادامه داد: «ما با استفاده از زور مخالف هستیم. همچنین پس از فروپاشی تعهدات برجامی میان ایران و دیگر طرفین توافق، با اعمال تحریم‌ها مخالفت کردیم.»

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در رابطه با ناآرامی‌های اخیر در ایران گفت: «در خصوص وضعیت داخلی، این موضوع یک امر کاملا داخلی ایران است. ما تمایلی به اظهارنظر در این‌باره نداریم و قطعا در امور داخلی کشورهای همسایه خود دخالت نمی‌کنیم.»

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات