صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جدید ترین نوع عزاداری در ایام محرم

در این نوع عزاداری، تعداد وبلاگ که با یکدیگر مرتبط هستند با هم قرار می گذارند که هر روز یا هر شب فلان ساعت در وبلاگ یکی از این گروه حاضر شده و به مراسمی که وی در وبلاگ خود اعم از سخنرانی، سینه زنی و غیره برگزار و پخش می کند، گوش دهند.
کد خبر: ۱۳۵۰۲۷
| |
23799 بازدید
|

در حدود 1400 سال گذشته که از شهادت سالار شهیدان، أبا عبدالله الحسین(ع) تا به امروز می گذرد، شیعیان و پیروان و محبان آن حضرت و اهل بیت (ع) همواره به عزاداری در أیام محرم به سبک و مدل های مختلف می پرداخته اند.

به گزارش شیعه آنلاین شواهد و اسناد و مدارک تاریخی نشان می دهد که سبک و مدل عزاداری در طول تاریخ با تغییر و تحولات مختلفی مواجه شده و در عصر و دوره شیعیان در محل و اماکن مختلفی مانند هیئات، تکیه، خیمه، مسجد وغیره به گونه ای خاص به عزاداری می پرداختند.

طی چند سال اخیر با پیشرفت تکنولوژی و دستیابی همگان به فضای مجازی، افراد یا گروه های مختلف با ساختن سایت، وبلاگ و غیره در این فضا به نشر مطالب مختلف در أیام محرم می پرداخته و از اینترنت به عنوان وسیله ای برای تبدیل کردن محیط به فضایی عاشورایی استفاده می کردند.

اما جدید ترین مدل برپایی هیأت و برگزاری مراسم عزاداری که اخیرا به وجود آمده ، برگزاری هیأت در وبلاگ است. در این نوع عزاداری، تعداد وبلاگ که با یکدیگر مرتبط هستند با هم قرار می گذارند که هر روز یا هر شب فلان ساعت در وبلاگ یکی از این گروه حاضر شده و به مراسمی که وی در وبلاگ خود اعم از سخنرانی، سینه زنی و غیره برگزار و پخش می کند، گوش دهند.

در این نوع عزاداری که جدول ساعت برگزاری هیأت از چند روز قبل منتشر می شود، صاحبان وبلاگ ها که برگزار کنندگان این مراسم هستند موظفند از قبل اعلام کنند که در روز برگزاری هیأت در وبلاگ شخصی خود، چه روضه ای برای دیگر دوستان و مراجعه کنندگان برگزار خواهند کرد اما سخنران و مداح یا مرثیه خوان را از قبل اعلام نمی کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۷
این یعنی همگام با تکنواوژی
mohd sadiq khan
|
India
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۷
خیلی جالب است.من خبر نداشتم.اگر اطلاعات دیگری در این مورد هست بی زحمت روی سایت قرار دهید.
ممنون
فؤاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۷
اجرکم عندالله
طرح جالب و خوبیه
ناشناس
|
United States
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۷
عزاداري بايد علني باشد نه در گوشه خانه
پاسخ ها
ناشناس
| United States |
۱۶:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۷
دوست عزیز عزاداری واقعی علنی بودن یا در خانه بودن نیست عزاداری واقعا در راه خدا است و بس و برای خدا نه برای نمایش تعداد افراد شرکت کننده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۷
اين همان اسلامي كردن اينتر نت است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۷
عزا داریتان قبول ، حسینی بودن را به یکدیگر گوشزد کنیم والا یزیدی خواهیم شد . ظلم نکنیم و تسلیم ظلم نشو یم تا حسینی باشیم .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟