صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اعتراف متهمان به قصد حمله به اماکن نظامی در قزوین

فرمانده انتظامی قزوین از شناسایی و دستگیری اعضای باند ۴ نفره خرابکاری که قصد داشتند به مراکز دولتی و نظامی یکی از شهرهای قزوین حمله کنند خبر داد.
کد خبر: ۱۳۴۹۸۲۶
| |
2977 بازدید
اعتراف متهمان به قصد حمله به اماکن نظامی در قزوین

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ سردار محمدقاسم طرهانی از انهدام باند چهار نفره خرابکاری در قزوین خبر داد و اظهار کرد: مأموران سازمان اطلاعات انتظامی استان با همکاری سازمان اطلاعات سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین با انجام یکسری اقدامات تخصصی و فنی مطلع شدند افرادی با تشکیل تیمی خرابکارانه قصد اقدامات ضد امنیتی و حمله به برخی از مراکز نظامی و دولتی در استان قزوین را دارند که بلافاصله وارد عمل شدند.

وی با بیان اینکه در اقدامی غافلگیرانه و مشترک ۴ عضو این باند دستگیر و به مقر پلیس منتقل شدند افزود: همه این افراد دارای سابقه دستگیری در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ بوده و به تصمیم خود برای حمله به اماکن دولتی و نظامی با هدف ایجاد ناامنی اعتراف کرده‌اند.

فرمانده انتظامی استان قزوین بر تداوم اشراف اطلاعاتی و برخورد قاطع با عناصر خودفروخته و مخل امنیت اعلام کرد: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس بوده و امید است شهروندان عزیز فریب رسانه‌های بیگانه و تبلیغات سو آنها را نخورند و هر گونه اخبار و موضوع مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات