صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

صادرات نفت ونزوئلا فلج شد

رویترز به نقل از منابع آگاه خبر داد صادرات نفت ونزوئلا که در بحبوحه محاصره نفتکش‌ها توسط آمریکا، به حداقل رسیده بود، اکنون فلج شده است و کاپیتان‌های بنادر درخواستی برای اجازه دادن به کشتی‌های بارگیری شده برای حرکت دریافت نکرده‌اند.
کد خبر: ۱۳۴۹۷۳۵
| |
663 بازدید

صادرات نفت ونزوئلا فلج شد

به گزارش سرویس انرژی تابناک به نقل از ایسنا، این فلج شدن در حالی رخ می‌دهد که آمریکا، به ونزوئلا حمله نظامی کرده و نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور و همسرش را ربوده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز شنبه گفت که تحریم نفتی علیه این کشور آمریکای جنوبی، به طور کامل اعمال می‌شود.

بر اساس گزارش رویترز، طبق داده‌های نظارتی، چندین کشتی که اخیرا نفت خام و سوخت را به مقصد مقاصدی از جمله آمریکا و آسیا بارگیری کرده‌اند، حرکت نکرده‌اند و کشتی‌های دیگری که منتظر بارگیری بودند، خالی مانده‌اند. سرویس رصد نفتکش تانکرتِرکِر اعلام کرد که روز شنبه هیچ نفتکشی در پایانه خوزه که بندر نفتی اصلی ونزوئلا است، بارگیری نکرده است. به گفته منابع آگاه و اسناد شرکت نفتی دولتی PDVSA، تعلیق کامل صادرات نفت، از جمله نفتکش‌های اجاره شده توسط شرکت آمریکایی شورون که شریک اصلی PDVSA است، می‌تواند نیاز ونزوئلا به کاهش تولید در میادین نفتی را تسریع کند، زیرا مخازن ذخیره‌سازی و حتی کشتی‌های مورد استفاده برای ذخیره‌سازی شناور در هفته‌های اخیر به سرعت پر شده‌اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات