صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حمله کیهان به پزشکیان باوجود توصیه رهبری!

مدیرمسئول روزنامه کیهان علیرغم تاکیدات رهبری برای حمایت از پزشکیان، دولت وی را تشکیل یافته از عناصر امریکایی و اسرائیلی خواند.
کد خبر: ۱۳۴۹۷۰۵
| |
5776 بازدید
|
۳

حمله کیهان به پزشکیان باوجود توصیه رهبری!

به گزارش تابناک به نقل از کیهان؛ حسین شریعتمداری نوشت:  شاید بدبینانه باشد، ولی با توجه به برخی از شواهد موجود، سختی معیشت مردم و افزایش روز به روز قیمت‌ها، طبیعی به نظر نمی‌رسد. این احتمال  به‌گونه‌ای جدی پیش کشیده می شود که سختی معیشت و گرانی‌های افسارگسیخته، توطئه‌ای زیرپوستی با هدف به استیصال کشاندن ملت، تخریب انسجام ملی و نهایتاً قطعه‌ای از پازل دشمن بوده و هست. با این توضیح که شماری از زاویه‌دارها و دست‌اندرکاران فتنه آمریکائی- اسرائیلی ۸۸ و حامیان فتنه اسرائیلی ۱۴۰۱ در برخی از مدیریت‌ها به کار گرفته شده‌اند. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۳
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
یعنی به نظر شما وضعیت طبیعه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
یک کمی بخودت نگاه کن خودت سرتا پا یکی از عوامل شرایط وضع کنونی هستی .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۴
قیمت ها و تورم ابدا و اصلا عجیب نیست. شما طبق این پیش فرض که تحلیل قبلی تون درسته داری پیش میری. شما تحلیل قبلیتون این بود که مکانیزم ماشه هیچ اثری نداره و فقط یه جو روانیه. خب بفرما اینم اثراتش که انقدر گیجت کرده که حتی نمیتونی درست تحلیل کنی.

اوضاع کنونی جامعه نتیجه تفکر شریعتمداری ها و جلیلی ها و امثالهم هاست. پزشکیان هر چقدرم دست و پا بزنه بیفایده س. مگر اینکه از سمت حاکمیت با این طیف یه برخورد جدی صورت بگیره. وگرنه همینا آنچنان هزینه ای دارن به کشور و حکمرانی تحمیل میکنن که دیگه یواش یواش غیرقابل جبران بنظر میرسه.
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات