میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فوری/ فرزین استعفا داد

سید مهدی طباطبایی گفت: اتفاقات خوبی درباره رفع فیلترینگ در زمینه اقدام است، کارهای کارشناسی خوبی انجام شده و بر همان حرفی که زدم هستم، تا آخر سال ان شاءالله اتفاقات خوبی می افتد.
کد خبر: ۱۳۴۸۶۸۰
| |
6623 بازدید
فوری/ فرزین استعفا داد

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛  افزایش شدید قیمت ارز و طلا در بازار، اخیرا ادعا‌هایی درباره استعفای محمدرضا فرزین، رئیس بانک مرکزی، در فضای رسانه‌ای مطرح شد. ادعایی که با سکوت بانک مرکزی همراه شد و در نهایت تصویری از حضور فرزین در برخی جلسات مانند جلسات اخیر هماهنگی تیم اقتصادی دولت در خصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم منتشر شد.

این در حالی است که محمدمهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور، استعفای رئیس کل بانک مرکزی را تایید کرد و گفت که ممکن است با موافقت رئیس جمهوری همراه شود.

او درباره رفع فیلترینگ هم وعده داد که اتفاقات خوبی در راه است.

مشروح گفت و گوی محمدمهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور را در ادامه می‌خوانید؛

********************

*قیمت دلار و طلا در روز‌های گذشته، افزایش شدیدی داشتند، برنامه دولت برای مهار گرانی‌ها چیست و آیا تغییر رئیس کل بانک مرکزی در دستور کار است؟

راه کنترل نرخ ارز که لزوما تغییر رئیس کل بانک مرکزی نیست ولی دولت یک تمهیداتی اندیشیده است، بک بخش افزایش قیمت دلار هم تابع شرایطی است که در اقتصاد کشور حاکم است و یک بخشی از آن هم مربوط به هیجانات است که اگر هیجانات بخوابد، وضعیت آرام‌تر می‌شود.

* تمهیدات دولت برای کاهش قیمت دلار چیست؟

یک بسته جامع و مختلفی است که اعلام خواهیم کرد.

* اخیرا شنیده می‌شد که آقای فرزین استعفا داده است، ماجرا چه بود؟

بله، ایشان استعفا دادند.

* در دولت قبول نشده است؟

آقای رئیس جمهور تصمیم می‌گیرند.

* یعنی ممکن است با موافقت رئیس جمهور همراه شود؟

بله، ممکن است.

اتفاقات خوبی درباره رفع فیلترینگ در راه است

* شما گفته بودید که فیلترینگ تا آخر سال برداشته خواهد شد...

هنوز تا آخر سال زمان باقی مانده است.

* اما دو ماه بیشتر باقی نمانده، اخیرا هم سالگرد رفع فیلترینگ واتس آپ بوده است...

اتفاقات خوبی در دست انجام است،

* یعنی ما امیدوار باشیم که تا سال نو تلگرام و اینستاگرام رفع فیلتر شوند؟

دقیق نمی‌توانم بگویم، اما اتفاقات خوبی در دست انجام است.

قرار نیست دولت دستور بدهد جلسات شورا تشکیل بشود یا خیر

* اما اعضای شورای عالی فضای مجازی می‌گویند که جلسات این شورا به درخواست دولت تشکیل نمی‌شود..

خیر، اینطور نیست، دولت نمی‌تواند تصمیم بگیرد و ربطی به دولت ندارد.

* اما اعضای این شورا می‌گویند که دولت دستور تشکیل جلسات را نمی‌دهد.

خیر، این گزاره نادرستی است، قرار نیست دولت دستور بدهد جلسات شورا تشکیل بشود یا خیر. این شورا از دولت مجزا است و ولی به ملاحظاتی کمتر تشکیل شده است. تا آنجایی که من اطلاع دارم جلسات آن در این هفته یا هفته‌ی دیگر تشکیل می‌شود.

* خبر خوش قطعی به مردم نمی‌دهید؟

اتفاقات خوبی درباره رفع فیلترینگ در زمینه اقدام است، کار‌های کارشناسی خوبی انجام شده و بر همان حرفی که زدم هستم، تا آخر سال ان شاءالله اتفاقات خوبی می‌افتد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات