میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وضعیت هوای اصفهان «قرمز» شد

شاخص آلودگی هوای کلانشهر اصفهان شامگاه دوشنبه یکم دی افزایش یافت و در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه قرار گرفت.
کد خبر: ۱۳۴۷۳۹۱
| |
532 بازدید
وضعیت هوای اصفهان «قرمز» شد

به گزارش تابناک، شاخص آلودگی هوای کلانشهر اصفهان ساعت ۱۹ شامگاه دوشنبه یکم دی ماه با میانگین ۱۶۵ AQI در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه قرار گرفت.

شاخص هوای اصفهان در ساعت انتشار این گزارش در تمام ۱۶ ایستگاه پایش فعال هوا وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم افراد جامعه را نشان می‌دهد.

هواشناسی اصفهان روز گذشته با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرده بود که به دلیل سکون جوی و ماندگاری توده هوای سرد طی ۷۲ ساعت پیش رو، احتمال افزایش شاخص آلودگی هوا در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و در صورت کنترل نشدن منابع انتشار آلاینده، در حد ناسالم برای عموم افراد جامعه وجود دارد.

با وجود این، ساعتی پیش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با توجه به هشدار سطح زرد هواشناسی درمورد شرایط آلودگی هوا، برگزاری صبحگاه و کلاس درس تربیت بدنی در فضای باز مدارس اصفهان و شهرهای مجاور در روز سه‌شنبه دوم دی ماه ممنوع است.

از این رو مدارس استان اصفهان در روز سه‌شنبه دوم دیماه تعطیل نیست و فرآیند آموزش به صورت عادی دنبال خواهد شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات